Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Άφωνος ο Άδωνις Γεωργιάδης λίγο πριν γίνει νονός - Οι εικόνες στην εκκλησία που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Άφωνος ο Άδωνις Γεωργιάδης λίγο πριν γίνει νονός - Οι εικόνες στην εκκλησία που δεν θα ξεχάσει ποτέ! (PHOTOS)
Τα «είδε όλα» ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιάδης που βρέθηκε την Κυριακή στα Ανώγεια (11-09-2016) για να βαφτίσει ένα κοριτσάκι. Ο κ.Γεωργιάδης έμεινε έκπληκτος μπαίνοντας στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο ιστορικό χωριό, καθώς αντίκρισε δίπλα στις αγιογραφίες στους τοίχους....
του Ιερού Ναού τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη, τον Παπαφλέσσα, τον Νικηταρά, τον Δασκαλογιάννη και τη Μπουμπουλίνα.
ΦΩΤΟ από zarpanews.gr
ΦΩΤΟ από zarpanews.gr
ΦΩΤΟ από zarpanews.gr
ΦΩΤΟ από zarpanews.gr
Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ βρέθηκε με την σύζυγο του Ευγενία Μανωλίδου στα Ανώγεια για να βαφτίσουν το παιδί του κ.Μανώλη Χαιρέτη (Παγούρη) και της γυναίκας του Ελένης. Πρόκειται για το τρίτο παιδί της οικογένειας, ένα γλυκύτατο κοριτσάκι. Mετά την βάφτιση ακουλούθησε παραδοσιακό γλέντι με περισσότερους από 500 καλεσμένους. Την διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβαν δυο σημαντικοί Ανωγειανοί καλλιτέχνες με το συγκρότημα τους, ο Δημήτρης και ο Μιχάλης Κουνάλης.
ΦΩΤΟ από zarpanews.gr
 
 

2 σχόλια:

  1. Δὲν εἶναι ἡ πρώτη φορά.
    Πρὸ πολλῶν ἐτῶν, πρὶν ὁ Ἄδωνις ἐμπλακῆ μὲ τὴν πολιτικὴν εἴχαμε ἐπισκεφθεῖ ἕνα ἀπόγευμα τὸν πατέρα Κωνσταντῖνον ἐφημέριον τοῦ Ἰεροῦ Ναοῦ τῆς Παραλίας Πατρῶν.
    Ἐκεῖ εἶχε τὴν εὐκαιρίαν ὁ Ἄδωνις νὰ θαυμάσῃ ἁγιογραφημένους (χωρὶς φωτοστέφανον) τοὺς ἁγἰους Πλάτωνα, Μέγαν Ἀλέξανδρον, Ἀριστοτέλην, Κολοκοτρώνην καὶ ἄλλους πολλοὺς μεγάλους, ὅμως,ἐπαναλαμβάνω,χωρὶς φωτοστέφανον.
    Ἄφωνος εῖχε μείνει ὁ Ἄδωνις, ὁ πραγματικὸς τότε καὶ ὄχι ἡ μετάλλαξίς του, καὶ κατὰ τὴν ἐπιστροφὴν αὐτὸ ἦτο καὶ τὸ κυρίως ἀντικείμενον τῆς συζητήσεώς μας.
    Ἄχ βρὲ Ἄδωνη...
    Κατάντημα καὶ τοῦτο τὸ σημερινόν...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα βεβαίως, ο Αδωνις όλους αυτούς τους έχει χεσμένους. Οι ξένοι να είναι καλά και να του επιτρέπουν να διατηρεί την καρέκλα του.

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive