Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Που πας ρε ζωντόβολο; Βουλευτής ανέβηκε στο βήμα της Βουλής μιλώντας στο κινητό... - Βίντεο

Ο βουλευτής που ανέβηκε στο βήμα της Βουλής μιλώντας στο κινητό... - Βίντεο
Τα ειρωνικά χειροκροτήματα των συναδέλφων από όλες τις πτέρυγες της Βουλής απέσπασε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων που ανέβηκε στο βήμα μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο....
 Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις επείγουσες ρυθμίσεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων ο βουλευτής Δημήτρης Καβάδελλας ανέβηκε στο βήμα της Βουλής έχοντας το κινητό στο αυτί του και ενώ ο Γιώργος Βαρεμμένος που προεδρεύει της διαδικασίας του ζητούσε να κλείσει το κινητό για να μιλήσει στην Ολομέλεια. Όταν τελικά ο βουλευτής αποφάσισε να σεβαστεί τον χώρο που βρίσκεται, ο κ. Βαρεμμένος του είπε χαρακτηριστικά: "Καλά, τελειώσατε τόσο γρήγορα;" στην προσπάθεια του, να καταστήσει σαφές με το χιούμορ, ότι αυτή η ενέργεια δεν είναι αποδεκτή.
Δείτε το βίντεο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive