Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΠαΤΕΡΑΣ μαθαίνει στην κόρη του να πυροβολεί με ΑΚ-47 (video)

Σοκάρει το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, με έναν πατέρα να μαθαίνει την κόρη του που δεν πρέπει να είναι πάνω από 8 χρονών, να οπλίζει ένα ΑΚ – 47 και να πυροβολεί στον αέρα… Το περιστατικό συνέβη στο Πακιστάν και το κοριτσάκι στέλνει… προειδοποιητικό μήνυμα «πολέμου» στην Ινδία… ΒΙΝΤΕΟ>

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. Δείτε ποιοι ερχονται στην Ελλάδα. Ποιους θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα παιδιά μας σε μία χώρα όπου οι γονείς φοβούνται και την λέξη οπλο. Ετσι μπράβο Ελληνες, να μαθαίνετε στα παιδάκια σας μόνο παιχνιδάκια, μόδες και μαγειρέματα και όταν θα έλθει η ώρα θα γίνουν στόχοι ή χανουμάκια όλων αυτών των τριτοκοσμικών ανθυποπιθήκων. Αυτό που κάνει ο ΠαΤΕΡΑΣ όπως τον αποκαλείτε είναι κακό για εμάς, αλλά πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια για την εκπαίδευση του παιδιού του. Ο,τι και να πούμε οι εποχές γίνονται τρομακτικές και πρέπει να πορετοιμαστούμε. Με ευχολόγια, αναθέματα και λοιπές βλακειούλες δεν αντιμετωπίζονται τέτοιες καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive