Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

«Βούλιαξε» η Μυτιλήνη στην υποστολή της ελληνικής σημαίας - 2 ΒΙΝΤΕΟ

«Βούλιαξε» η Μυτιλήνη στην υποστολή της ελληνικής σημαίας - ΒΙΝΤΕΟ
Μακάρι τα γεγονότα που εξελίσσονται να αφυπνίσουν όλο και περισσότερους Έλληνες, καθώς τα παγκοσμιοποιητικά σχέδια ξεδιπλώνονται για τα καλά στην Ελλάδα! Την Κυριακή, το λιμάνι της Μυτιλήνης, «βούλιαξε» από χιλιάδες κατοίκους του νησιού που τίμησαν με την παρουσία τους την υποστολή της σημαίας, μπροστά από το παλιό Λιμεναρχείο της πόλης.  'Ετσι, έδωσαν ηχηρή «απάντηση»...
στα επεισόδια της προηγούμενης Κυριακής, με επίκεντρο τους μουσουλμάνους εποίκους και τους φιλοπαγκοσμιοποιητές δήθεν «αλληλέγγυους».  Με σημαίες στα χέρια, μικροί, μεγάλοι και παιδιά βρέθηκαν στην πλατεία Σαπφούς για να ψάλλουν μαζί με το άγημα του στρατού τον εθνικό ύμνο στην καθιερωμένη υποστολή της σημαίας.  Οι συγκεντρωμένοι Έλληνες δημιούργησαν ατμόσφαιρα «παρέλασης» στην προκυμαία Μυτιλήνης και μόλις το άγημα έκανε την εμφάνισή του όλοι μαζί με ένα αυθόρμητο χειροκρότημα υποδέχτηκαν τους φαντάρους και την μπάντα της 98 ΑΔΤΕ.  Άραγε έπονται διωγμοί για τέτοιου είδους εκδηλώσεις του κόσμου, στο πλαίσιο αφελληνισμού του ελλαδικού κράτους;

4 σχόλια:

  1. Χίλια μπράβο στους περήφανους Μυτιληνιούς και στη συνέχεια πρέπει να αρπάξουν όλους τους δήθεν αλληλέγγυους του Σόρος και να τους πετάξουν στην θάλασσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἔσφιξαν οἱ κῶλοι παλληκαράδες τοῦ "κόκκινου βράχου";
    Καὶ θυμηθήκατε ὅτι πέραν τῶν κάθε κοκκίνων καὶ ἄλλων τοιούτων ἀηδιῶν ὑπάρχει καὶ Πατρίς;
    Ἐὰν ὅμως δὲν ἐπιτρέπατε ἐξ ἀρχῆς νὰ πατοῦν τὸ πόδι τους ὅλοι αὐτοὶ εἰς τὸ νησί τους δὲν θὰ ἐφθάνατε τώρα εἰς αὐτὸ τὸ σημεῖον!
    Ἐν πάσει περιπτώσει οὔτε αὐτὰ εἶναι ἀρκετά. Συγκεντρώσατε ὅτι κατάλληλα σκάφη διαθέτετε, φουσκωτὰ ἤ μή, βᾶλτε τους μέσα καὶ σπρῶξτε τους μέχρι τὰ τουρκικα θαλάσσια ὕδατα.
    Ὅπως ἦλθαν ἔτσι καὶ νὰ φύγουν.
    Ἄλλως θὰ μείνετε μὲ τὰ Ζήτωωωωω καὶ μὲ ὅλους αὐτούς.
    Ἁπλᾶ πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι γιατί οι αντιδράσεις άρχισαν πλέον να γίνονται έντονα εμφανείς.
    Όμως δεν αρκεί αυτό. Χρειάζεται δραστηριοποίηση του Πατριωτικού και Δημοκρατικού χώρου. Διασπασμένοι πολίτες είναι αδύναμοι. Χρειάζεται συστηματική συγκρότηση μικρών Ομάδων και στην συνέχεια συνένωσή τους τους σε μεγαλύτερες κ.ο.κ. μέχρι να συγκροτηθεί ένας μεγάλος Πολιτικός Φορέας. Προσοχή όμως στους Αρχηγίσκους, των οποίων η μωροφιλοδοξία προκαλεί διάσπαση. Ο κατάλληλος Αρχηγός θα προκύψει μέσα από την ζύμωση και τους αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά τα λέμε και τα κάνουμε εμείς που αγωνιούμε για την πατρίδα μας... νομίζω πως είσαι κι εσύ ένας από μάς... γράψε μου αν θες στο email μου να μιλήσουμε... mairikara60@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive