Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

"Καθαρίζει" τους αντιπάλους το καθεστώς Ερντογάν; Απόπειρα δολοφονίας του Κιλιτσντάρογλου - Άνοιξαν πυρ κατά της αυτοκινητοπομπής του


Στόχος επίθεσης με πυροβόλα όπλα έγινε η αυτοκινητοπομπή του ηγέτη του Ρεπουμπλικανού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στην επαρχία Άρτβιν της βορειοανατολικής Τουρκίας.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,ο ηγέτης του κεμαλικού κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
είναι καλά στην υγεία του.

Συνεργάτης του ανέφερε ότι ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου δεν ήταν ο στόχος κάποιας επίθεσης, αλλά βρέθηκε μεταξύ διασταυρούμενων πυρών, καθώς στην περιοχή είχαν ξεσπάσει νωρίτερα συγκρούσεις μεταξύ ανταρτών και των δυνάμεων ασφαλείας. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε εικόνες από το σημείο της επίθεσης



Το επεισόδιο σημειώθηκε την ώρα που η αυτοκινητοπομπή με τον Κιλιτσντάρογλου βρισκόταν καθ’ οδόν από τη γειτονική επαρχία του Καρς, όπου έφτασε ο ίδιος νωρίτερα αεροπορικώς, προς την περιοχή Αρντανούτς της επαρχίας Αρτβίν, όπου θα περιόδευε. 

Αμέσως η φρουρά του Κιλιτσντάρογλου ανταπέδωσε στα πυρά και ακολούθησε μάχη, ενώ ζητήθηκε ενίσχυση και από στρατιωτικό ελικόπτερο. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανταλλαγής πυρών ο τούρκος πολιτικός βρήκε καταφύγιο μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive