Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ! Σαρωτικό μπουρίνι με χαλάζι και δυνατό αέρα – Ξεριζώθηκαν δένδρα (Εικόνες και βίντεο)

2577881
Σε συναγερμό όλες οι υπηρεσίες του δήμου Τρικκαίων, του δήμου Πύλης και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Το μπουρίνι που σάρωσε την πόλη των Τρικάλων και την ευρύτερη περιοχή του δήμου Πύλης, άφησε πίσω τεράστιες ζημιές. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες...
του trikalaola.gr δεκάδες κλήσεις δέχεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πολλές πτώσεις δέντρων και άντληση υδάτων. Τα φρεάτια στην πλειοψηφία έχουν βουλώσει λόγω του τεράστιου όγκου νερού και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια. Χαλάζι έπεσε και πάλι σε πολλές περιοχές του δήμου Πύλης και πολλές καλλιέργειες καταστράφηκαν που ήταν έτοιμες για συγκομιδή. Στην κεντρική πλατεία της πόλης των Τρικάλων ξεριζώθηκε ένας τεράστιος πλάτανος, ενώ έσπασαν πολλά κλαδιά και ευτυχώς δε θρηνήσαμε θύματα. Εφτά μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων είναι έξω στο επαρχιακό οδικό δίκτυο που υπάρχουν πολλές καταπτώσεις βράχων και πολλά φερτά υλικά. Χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο πολλές περιοχές. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
2577867257787025778732577878ÔÑÉÊÁËÁ - ÐÔÙÓÇ ÐËÁÔÁÍÏÕ ÓÔÇÍ ÊÅÍÔÑÉÊÇ ÐËÁÔÅÉÁ  (EUROKINISSI/ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive