Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Το τελευταίο αντίο στη κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη, πολλες φώτο

Το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Μπάρκουλη
Η κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη έγινε το απόγευμα στο Κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης, με συγγενείς και φίλους να βρίσκονται εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο στο ηθοποιό και γοητευτικό ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου...

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης εξέπνευσε την Τρίτη, λίγες μέρες μετά τα 80α του γενέθλια, στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» όπου νοσηλευόταν δίνοντας ακόμα μία μάχη για τη ζωή.
Πολλοί συνάδελφοί του βρίσκονται στο νεκροταφείο για να αποχαιρετήσουν τον ηθοποιό, μεταξύ αυτών και η στενή του φίλη Άννα Φόνσου κι άλλοι γνωστοί άνθρωποι της τέχνης.
kideiamparkouli1kideiamparkouli2kideiamparkouli3kideiamparkouli4kideiamparkouli5kideiamparkouli6kideiamparkouli7kideiamparkouli8kideiamparkouli9kideiamparkouli10kideiamparkouli11kideiamparkouli12kideiamparkouli13kideiamparkouli14kideiamparkouli15
kideiamparkouli16
Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive