Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Θεότρελο βίντεο! Ρώσος ψαρεύει σε ποτάμι με δόλωμα το ... τσουτσούνι του! Δείτε τι ψάρι έπιασε

Ρώσος ψαρεύει σε ποτάμι με δόλωμα το μόριο του!
Ένα αστείο βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τον πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο επέλεξε ένας Ρώσος ψαράς να πιάσει έναν μεγάλο ποταμίσιο ψάρι, αφήνοντας τις πετονιές του στην άκρη και βουτώντας ολόγυμνος σε ένα παγωμένο ποτάμι για να πιάσει τελικά το ψάρι με το... τσουτσούνι του. Στο βίντεο...
βλέπουμε τον άνδρα να μπαίνει ολόγυμνος στο ποτάμι... ενώ ο φίλος του που τον τραβάει με την κάμερα - ο Αλεξέι - τον προειδοποιεί να προσέξει γιατί υπάρχει ένα σημείο που το ποτάμι βαθαίνει απότομα.
«Εκείνο το σημείο είναι γεμάτο με ψάρια. Μόλις έπιασα μερικά. Πρόσεχε», λέει ανήσυχος ο Αλεξέι στον ... σκληροτράχηλο φίλο του, ο οποίος του απαντά ότι δεν φοβάται και τρέχει να βουτήξει στα παγωμένα νερά. Ωστόσο, μόλις μερικές στιγμές αργότερα αναδύεται από το ποτάμι φωνάζοντας και με ένα μεγάλο ψάρι... «γαντζωμένο» στο πέος του.
«Κοίτα τι έπιασα με το "δόλωμά" μου! Θα μπορούσε να μου το κόψει!», φωνάζει ο Ρώσος, ο οποίος τελικά καταφέρνει να ξεκολλήσει το μεγάλο ψάρι από τα γεννητικά του όργανα, προς μεγάλη του ανακούφιση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive