Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΦΟΒΕΡΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ !! ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ RAPE-X. Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

rape_axe_the_shark_within_primeH πλημμύρα από μουσουλμάνους άντρες, σχεδόν 80% από αυτούς έχουν εισβάλει στην Ευρώπη, έχει προκαλέσει την αύξηση του αριθμού βιασμών, με κυρίως στόχους ξανθιές κοπέλες με γαλανά μάτια. Αν δεν αντιστραφούν, όσο το δυνατό γρηγορότερο, αυτές οι πολιτικές αυτοκτονίας της ΕΕ, όλη η Ευρώπη θα καταλήξει όπως η Σουηδία όπου οι γυναίκες αναγκάζονται να...
βάφουν τα μαλλιά τους μαύρα έτσι ώστε να φαίνονται λιγότερο ελκυστικές στους μουσουλμάνους βιαστές. Ακόμη, εκτός από γυναίκες τις οποίες βρίσκουν στο δρόμο, οι μουσουλμάνοι λαθρό δεν διστάζουν να βιάζουν και κοπέλες οι οποίες έχουν χάσει τ ις αισθήσεις τους κυρίως σε νυχτερινά κέντρα.
Στην Ισπανία για παράδειγμα, πριν μερικά χρόνια στην εφημερίδα Guardia Civil, ένα περιστατικό αφορούσε μια κοπέλα στο νυχτερινό κέντρο Bar Studi, η οποία ήταν αναίσθητη από υπερβολική δόση ποτού. Έτσι ένας 38χρονος μουσουλμάνος Μαροκινής καταγωγής εκμεταλλευόμενος την κατάσταση προσπαθούσε να διεισδύσει στην κοπέλα. Αφότου τον έδιωξε ο ιδιοκτήτης και συνόδεψε το θύμα σπίτι, η κοπέλα υπέβαλλε καταγγελία και ευτυχώς είχαν καταφέρει να τον συλλάβουν.
Ισλαμική-βιασμός-800x445
Τι γίνεται όμως με όλους τους υπόλοιπους που κυκλοφορούν ελεύθεροι;
Εκτός αυτού, οι μουσουλμάνοι λαθρο δεν περιορίζονται απλώς στον βιασμό γυναικών αλλά προχωρούν ένα βήμα παραπέρα βιάζοντας ακόμη και νεκρές γυναίκες. Ένα τέτοιο περιστατικό έλαβε μέρος πριν χρόνια στη Σουηδία με έναν 34χρονο μουσουλμάνο Σομαλό βιάζοντας πρωκτικά μια νεκρή γυναίκα σε ένα γκαράζ στην Στοκχόλμη ισχυριζόμενος ότι αυτό έγινε «συναινετικά». Παρόλο που είχε συλληφθεί είχε αφεθεί ελεύθερος από το Περιφερειακό Δικαστήριο λόγω «έλλειψης επαρκών στοιχείων» για βιασμό ή φόνο. Άλλωστε, η μουσουλμανική αδελφότητα της Αιγύπτου ήδη πριν τέσσερα χρόνια νομιμοποίησε στους συζύγους να συνουσιάζονται με τις γυναίκες τους ακόμη και έξι ώρες μετά το θάνατό τους.
necrophilia1
Αν και οποιοδήποτε όπλο η συσκευή χρησιμοποιήσουν οι γυναίκες είναι αδύνατο α σταματήσουν την επιδημία βιασμού από μουσουλμάνους, από το τίποτε όλο σε κάτι θα χρησιμεύει μια συσκευή. Πρόκειται για το RAPE-X, μια συσκευή σαν «προφυλακτικό» με κοφτερά δόντια στο εσωτερικό του, το οποίο εισάγει η κάθε γυναίκα εσωτερικά της όπως ένα ταμπόν. Προκαλεί μεγάλο πόνο στον βιαστή έτσι ώστε να μην μπορεί να ουρήσει ή να περπατήσει όσο αυτό υπάρχει επάνω του και αν προσπαθήσει να το βγάλει τα δόντια του θα κλείσουν πιο σφιχτά. Μπορεί να αφαιρεθεί μόνο με χειρουργική επέμβαση.
BIG-βιασμός
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα CNN το εργαλείο αυτό δουλεύει ως εξής:
«Η γυναίκα εισάγει το λατέξ προφυλακτικό σαν ένα ταμπόν. Ακανόνιστες σειρές από δόντια σαν αγκίστρια ενώνουν το εσωτερικό του και πιάνονται στο πέος του αντρός αν επιχειρηθεί να γίνει διείσδυση» , λέει η Sonette Ehlers, η οποία είναι η δημιουργός αυτού του προϊόντος.18lulaisv55c9jpg
Η Sonette Ehlers είναι μια γυναίκα από τη Νότιο Αφρική η οποία δουλεύει ως εργαστηριακός τεχνικός στη Νότιο Αφρικανική Υπηρεσία Μετάγγισης Αίματος, και σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει φροντίσει αρκετά θύματα βιασμού.
Οι κριτικοί την έχουν κατηγορήσει ότι δημιούργησε μια μεσαιωνική συσκευή για να αντιμετωπίσει τον βιασμό.
«Ναι, η συσκευή μου μπορεί να είναι μεσαιωνική αλλά δεν πρόκειται για μια μεσαιωνική πράξη η οποία γίνεται εδώ και δεκαετίες», είπε η Ehlers.
«Πιστεύω ότι κάτι πρέπει να γίνει … και αυτό θα κάνει κάποιους άντρες να ξανασκεφτούν πριν επιτεθούν σε μια γυναίκα», πρόσθεσε.
Από την άλλη πλευρά, όταν αυτό συμβαίνει σε γυναίκες μουσουλμάνων, οι σύζυγοί τους αντιδρούν πιο βίαια στους βιαστές. Ένας από αυτούς είναι ο Rudie Efendi από την Ινδονησία ο οποίος πριν λίγο καιρό, όταν έμαθε για το βιασμό τη γυναίκας του, κανόνισε μαζί της μια συνάντηση με τον βιαστή. Όταν ήρθε αντιμέτωπος μαζί του τον σκότωσε και του έκοψε το πέος μαγειρεύοντας το μαζί με τη γυναίκα του. Αργότερα το ζευγάρι συννελήφθη και κατηγορήθηκε για προμελετημένο φόνο.Άρθρο-doc-5v2rm-27dUuOk9p4caf1b0b7092e7fa81d-997_634x421
Όπως και να έχει, η συσκευή αυτή η οποία είναι προς αποτροπή βιασμού από μουσουλμάνους βιαστές φαίνεται, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, αρκετά αποτελεσματική και πολλά υποσχόμενη. Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι, πολλοί μουσουλμάνοι συνήθως βιάζουν ομαδικά και όχι κατά μονάς. Το πως μπορεί μια κοπέλα να προστατευτεί από… περισσότερους από έναν βιαστές μόνο με μια συσκευή, αποτελεί μια εύλογη απορία.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive