Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ



Μεγάλη προσοχή στις εξοχικές, ή δεύτερες κατοικίες σας!  Αν εισβάλλουν μέσα λαθρομετανάστες πρόσφυγες κάθονται μέσα με το έτσι θέλω!  Ηδη έχουμε τα πρώτα κρούσματα στην περιοχή της Χαλκιδικής όπου λαθροπρόσφυγες μπήκαν μέσα σε ερημικές εξοχικές κατοικίες...
και οι αρχές δεν έκαναν τίποτα για να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες!. Προφανώς υπάρχει κάποια οδηγία από το υπουργείο προστασίας του πολίτη να κάνουν τα στραβά μάτια, η πατούν επάνω στους διεθνής νόμους για τους λαθροπρόσφυγες όπου μπορούν να βρουν άσυλο και κατάλυμα και να το παραβιάσουν εάν κινδυνεύει η ζωή τους από κακουχία!  Ο νόμος όσον αφορά τους πρόσφυγες είναι ελαστικός,και δεν προστατεύει το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, εάν ο εισβολέας βρει το σπίτι ακατοίκητο!  Πολλοί ιδιοκτήτες πήραν το νόμο στα χέρια τους,αλλά δεν είναι λύση η αυτοδικία!..  Ελληνες είμαστε απροστάτευτοι στο έλεος των μουσουλμάνων! Βρείτε τρόπο να προστατεύσετε τις περιουσίες σας!

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive