Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Φάρατζ: «Σε αυτή τη χώρα όποιος τα βάζει με το σύστημα στοχοποιείται». ΒΙΝΤΕΟ

Νάιτζελ Φάρατζ: Προκλητικός για την δολοφονία της Τζο ΚοξΜιλώντας έξω απ τα δόντια για μια ακόμη φορά εμφανίστηκε ο Νάιτζελ Φάρατζ, επικεφαλής του εθνικιστικού Ukip, ο οποίος έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως ο ίδιος είναι θύμα του μίσους. Και αυτό λίγες ημέρες μετά το τραγικό τέλος της Τζο Κοξ.  Μιλώντας στην εκπομπή «Peston on Sunday» ο Φάρατζ είπε:...
«Σε αυτή τη χώρα όποιος τα βάζει με το σύστημα στοχοποιείται» και έφτασε στο σημείο να δηλώσει πως είναι το μεγαλύτερο θύμα μίσους στην πολιτική ζωή της Βρετανίας.Παραδέχθηκε ωστόσο ότι η δολοφονία της βουλευτή του κόμματος των Εργατικών θα μπορούσε να επηρεάσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου και να πλήξει την εκστρατεία του Brexit. «Οι πράξεις ενός ανθρώπου με σοβαρά ψυχολογικά θέματα δεν θα έπρεπε να επηρεάσουν την εκστρατεία. Πιστεύω ότι πριν από την τρομερή τραγωδία με την Τζο Κοξ το Brexit είχε το προβάδισμα και τη δυναμική. 
Δεν ξέρω τι θα συμβεί τις επόμενες τέσσερις ημέρες. Είναι δύσκολο να κάνω μια πρόβλεψη. Όσοι είναι κατασταλαγμένοι υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ δεν πρόκειται να αλλάξουν γνώμη», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive