Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΑΥΤΑ τα αμόρφωτα ζωντόβολα "κυβερνούν". ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Ποιος βουλευτής (του ΣΥΡΙΖΑ) ...ξέχασε την ομιλία του σπίτι. Δείτε στο βίντεο τι έκανε!

Ο βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ  (ξ)έχασε την μισή του ομιλία στο σπίτι και το διαπίστωσε την ώρα που βρισκόταν στο βήμα της Βουλής! Ο σύντροφος Δημήτρης Δημητριάδης, από την Κοζάνη, ως εισηγητής επί του νομοσχεδίου για...προσάρτηση ευρωπαϊκών οδηγιών που αφορούν στις οικονομικές καταστάσεις επιχειρήσεων στην ελληνική νομοθεσία, ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει όμως γρήγορα διαπίστωσε ότι τα μισά χαρτιά της ομιλίας του τα είχε ξεχάσει στο σπίτι του.
«Για ψάξε στο έδρανο ή στην τσάντα μου μήπως βρεις την υπόλοιπη εισήγησή μου» είπε απευθυνόμενος στην  Φωτεινή Βακή αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση. «Δεν το πιστεύω...», συνέχισε ο κ. Δημητριάδης για να εξηγήσει στους υπόλοιπους: «Χίλια συγνώμη θα σταματήσω εδώ λόγω απώλειας της εισήγησής μου. Τα υπόλοιπα θα τα πω στην δευτερολογία μου...».
Και κατέβηκε απότομα από το βήμα αδυνατώντας να συνεχίσει την ομιλία του έστω και προφορικά...
* Kαι το γελοίο; Ο "Κανονισμός" της βουλής τους, απαγορεύει ανάγνωση από βολευτές... Εισηγείται, λοιπόν, δεν μιλάει ως απλός ομιλητής-βουλευτής και του έχουν γράψει τι να διαβάσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive