Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!! Φάρατζ: Η ΕΕ καταρρέει, η ΕΕ πεθαίνει


Η ΕΕ πεθαίνει, πρόσθεσε σήμερα στις δηλώσεις που έκανε ο επικεφαλής του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος Ukip Νάιτζελ Φάρατζ μετά την ψήφο των Βρετανών υπέρ του Brexit στο δημοψήφισμα που έγινε χθες.  Η Βρετανία χρειάζεται τώρα μια "Brexit κυβέρνηση"...
σημείωσε και ζήτησε την παραίτηση του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, ενώ υπογράμμισε ότι πρέπει να αρχίσουν το ταχύτερο δυνατό οι διαπραγματεύσεις για τους όρους της εξόδου της από την ΕΕ.  "Η ΕΕ καταρρέει, η ΕΕ πεθαίνει", σημείωσε.  "Ελπίζω ότι ρίξαμε το πρώτο τούβλο από τον τοίχο. Ελπίζω ότι αυτό θα είναι το πρώτο βήμα προς μια Ευρώπη κυρίαρχων κρατών", πρόσθεσε.

1 σχόλιο:

  1. Η Ε.Ε. ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ. ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ, ΟΣΟΝΟΥΠΩ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε., ΟΜΩΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ. ΟΠΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3 ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΟΜΩΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΣΚΗΝΙΚΟΥ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΚΤΑ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ. ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΘΑ ΕΞΑΕΡΩΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ !!!! ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ.
    Υ/Γ.: ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ !!!!
    ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΚΟΛΟΥΜΠΟ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ( ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ GREEKDOCUMENT.GR ΜΕ ΤΙΤΛΟ DUMSDAY ). ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ V.E.I. Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΩΣ 7ου ΒΑΘΜΟΥ ( ΜΕ ΟΡΙΟ ΤΟΝ 8ο ). Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥΜΠΟ ΠΟΣΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive