Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!! Πόρισμα ιατροδικαστών: "Από πυρκαγιά επήλθε ο θάνατος Μαυρίκου στο τροχαίο της Αττικής Οδού". Κι εμείς οι άσχετοι νομίζαμε οτι πηγε απο .. τριχόπτωση!!

Από πυρκαγιά επήλθε ο θάνατος Μαυρίκου στο τροχαίο της Αττικής Οδού

Ο θάνατος του Παναγιώτη Μαυρίκου οφείλεται στην πυρκαγιά που προκλήθηκε αιφνιδίως στο πολυτελές τζιπ που οδηγούσε, χθες, στην Αττική Οδό, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών, που ολοκλήρωσαν τη νεκροτομή στη σορό του εκδότη....

Πλήρη εικόνα, ωστόσο, θα έχουν οι αρχές μετά από 20 ημέρες, όταν και θα βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.
Εν τω μεταξύ, όπως μεταδίδει η Μίνα Καραμήτρου, από τις έρευνες που έχουν διενεργήσει έως τώρα το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη εκρηκτικού ή εμπρηστικού μηχανισμού στο όχημα. Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ επισημαίνουν ότι δεν βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας και δεν υπάρχει παραμόρφωση στις λαμαρίνες του οχήματος.
Η Ασφάλεια θα ζητήσει να οριστεί κρατικός πραγματογνώμονας ο οποίος θα ελέγξει με κάθε λεπτομέρεια τα μηχανολογικά του αυτοκινήτου, ώστε να αποκλειστεί το οποιοδήποτε ενδεχόμενο δολιοφθοράς, ενώ θα ζητηθεί από τους συγγενείς του εκδότη ο πλήρης ιατρικός φάκελός του, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive