Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΒΙΝΤΕΟ

liakos
"Απαιτούμε το κατοχικό δάνειο – Είστε εξαγωγείς διαφθοράς και υπεύθυνοι για την λαθρομετανάστευση!” Δυναμική απάντηση στους γερμανούς βουλευτές που βρέθηκαν σήμερα στην ελληνική βουλή έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης. ΒΙΝΤΕΟ>>

3 σχόλια:

  1. Ἀπὸ λόγια πήξαμε.
    Ἡ πολιτικὴ ἡ δική του καὶ τῆς παρέας του ποιὰ εἶναι;;
    Τὶ ἔχουν νὰ παρουσιάσουν ἐκτὸς τοῦ ὅτι τοὺς ἐτύλιξαν σὲ μία κόλλα καὶ τοὺς ἐμπουζούριασαν κανονικῶς;;
    Κτὰ τὰ ἄλλα λέι..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν τους ψηφίζεις ρε μάγκα για να κάνουν τα λόγια τους πράξη; Ώρα είναι να μας πεις ότι φταίνε αυτοί που τους βάλανε φυλακή,αυτοί τουλάχιστον είχαν την τόλμη να πάνε φυλακή για τα πιστεύω τους ενώ εσύ κάνεις κρητική ξαπλωμένος στην πολυθρονίτσα σου.

      Διαγραφή
  2. σωστός ο παραπάνω!! και κάποιος άλλος,δήθεν εθνικόφρων, έλεγε-έλεγε-έλεγε και όταν ήρθε η ώρα των πράξεων,τα ακριβώς αντίθετα!!! αυτά που θα έκανε ένας ανθέλλην, ένας άπατρις!!!τώρα, εκεί στη λήθη,στην καταφρόνια,καταγέλαστος!!!κατάλαβες αρχιλαμόγιο χοντρέ της ΑμφιθεοΚαλλιθέας;;;;;;;;;;;;νόμιζες ότι μπορούσες να παίξεις με τα πατριωτικοθρησκευτικά συναισθήματα των Ελλήνων για να γεμίζεις τις offshore σου!!!ΟΥΣΤ-ΟΥΣΤ-ΟΥΣΤ κοπριά!! πρακτορολαγέ του συστήματος!!!!!παπατζή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive