Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Κυρά Τασία, ΙΔΟΥ το έργο σου. Κάνουν σεξ για ένα κομμάτι ψωμί: Παρέμβαση αντιεισαγγελέα για την κατάσταση σε Ελληνικό και Ειδομένη!

Κάνουν σεξ για ένα κομμάτι ψωμί: Παρέμβαση αντιεισαγγελέα για την κατάσταση σε Ελληνικό και Ειδομένη!
Την παρέμβαση της αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, προκάλεσαν δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου τα οποία αναφέρονται σε καταγγελίες του δημάρχου Αλίμου Αττικής, Ανδρέα Κονδύλη, σύμφωνα με τις οποίες στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού εκδίδονται ανήλικα παιδιά αλλά και σε άλλα τα οποία κάνουν λόγο για ανάλογες παράνομες ενέργειες στον καταυλισμό της Ειδομένης...

Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου η οποία είναι αρμόδια για τα θέματα ανηλίκων διαβίβασε τα επίμαχα δημοσιεύματα στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών Αθηνών και Κιλκίς ζητώντας να πράξουν κατά την κρίση τους τα δέοντα (δηλαδή την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης). 
Σημειώνεται πως ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, είχε αναφέρει στην καταγγελία του:«Έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες και καταγγελίες ότι σε ένα συγκεκριμένο σημείο, εκεί στο χώρο του πρώην αεροδρομίου, πάνω από την Ποσειδώνος σε έναν παράδρομο, εκεί που τερματίζουν τα λεωφορεία έχουμε ανήλικη πορνεία από τους ίδιους τους φιλοξενούμενους».
 Επίσης, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι   ομάδες δρουν   στην περιοχή της Ειδομένης, μέσα και έξω από τον καταυλισμό, αναπτύσσοντας εμπόριο «λευκής σαρκός» στα οποία συμμετέχουν και ανήλικα κορίτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive