Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΔΟΥΛΕ, ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.;

Είμαστε ήδη υπόδουλοι. 
Τα σπίτια μας, οι περιουσίες μας, οι καταθέσεις μας, ό,τι έχουμε και δεν έχουμε είναι ήδη χαμένα. Για την ακρίβεια είμαστε ΣΥΝΕΧΩΣ υπόδουλοι από την δολοφονία του Καποδίστρια και μετά, ή ίσως και πιο πριν, από τότε που πήραμε το πρώτο δάνειο. 
Παρ'όλα αυτά, τα πράγματα σήμερα είναι απείρως χειρότερα...

Η εθνική μας κυριαρχία χάθηκε-και τυπικά πλέον-με την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ και στο αγγλικό δίκαιο, τα μνημόνια (GAP, Σαμαρά-Βενιζέλου, Τσίπρα), το σαμαροβενιζελικό ΦΕΚ 240 (που κάνουν πως δεν το ξέρουν οι «ευρωπαϊστές» γαλαζοπράσινοι Σαμαροβενιζέλοι και Κουλο-μπουμπούκοι μασόνοι), και το τωρινό πολυνομοσχέδιο. 
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΠΟΥΛΙΩΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ. 
Η φτωχοποίηση, καθώς και η πληθυσμιακή και εθνική αλλοίωση της Ελλάδας είναι εν εξελίξει και τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. 

Η Θράκη και η Μακεδονία είναι ήδη-ελέω ΝΑΤΟ και αγωγού ΤΑΡ-χαμένες, και μόνο με στρατιωτικά μέσα μπορούμε πλέον να τις ανακαταλάβουμε. 
Το έχουμε καταλάβει αυτό; Γνωρίζουμε ότι η κοινοπραξία που κατασκευάζει τον αγωγό έχει δικαίωμα επιφανείας και ότι την ασφάλειά του την αναλαμβάνει το ΝΑΤΟ; 

Έστω ότι-δυστυχώς είναι μόνο ελπίδα και υπόθεση εργασίας-ξεσηκωνόμαστε και διώχνουμε όλα αυτά τα σάπια ξεπουλημένα ασπόνδυλα παράσιτα. 
Τι θα κάνουμε με τον αγωγό; 
Θα επαναδιαπραγματευθούμε την σύμβαση ως καταχρηστική αφού δεν αναγνωρίζει ούτε καν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας; 
Γνωρίζουμε ότι δεν διακαιούμεθα καν τα τέλη διελεύσεως τα οποία όμως αντίστοιχα έχουν εξασφαλίσει η Τουρκία και η Αλβανία; 
Τι θα κάνουμε; 
Θα κλείσουμε την κάνουλα; 
Τότε θα επέμβει αμέσως στρατιωτικά το ΝΑΤΟ, επικαλούμενο μάλιστα το Διεθνές Δίκαιο. Μήπως ένας από τους βασικούς λόγους του διαμελισμού της Συρίας και της εμφύλιας σύρραξης, δεν είναι η ακύρωση του ισλαμικού αγωγού Ιράν-Ιράκ-Συρίας-Λιβάνου; (νομίζω ότι όταν έφτανε στη Μεσόγειο θα συνέχιζε μέχρι και Κύπρο) Καταλαβαίνουμε πού μας έχουν φέρει όλοι αυτοί οι μασόνοι γερμανοτσολιάδες των τραπεζοτοκογλύφων; 
Καταλαβαίνουμε ότι ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΠΕΛΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΑΣ, αντίστοιχη με αυτή της μαρτυρικής αδελφής Κύπρου, και ότι μόνο με στρατιωτικά μέσα μπορούμε πλέον να αποκαταστήσουμε την εθνική μας κυριαρχία; 

Πού είναι οι «πατριωτάρες», οι «Ελληναράδες» και οι γαλονάδες; 
Καταλαβαίνει κανείς ότι-μετά βεβαιότητος-στο εγγύς μέλλον θα θρηνούμε καινούριες ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ;
Τέλος, έπονται ο επίσημος διαμελισμός ή καντονοποίηση της χώρας, η μετατροπή της σε ΕΟΖ γηγενών και αλλοδαπών σκλάβων και πορνών, και το εμφύλιο αιματοκύλισμα που-προγραμματισμένα-θα προκληθεί από τους πάσης φύσεως μισθοφόρους-αλλοδαπούς και ημεδαπούς-και τα τάγματα εφόδου. 
Καταλαβαίνουμε ότι ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ είναι να ξεσηκωθούμε όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα, αλλά οπωσδήποτε θα χρειαστεί πλέον να χύσουμε το αίμα μας;
ΜΑΛΑΚΑ ΡΑΓΙΑΔΟΨΥΧΕ «ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ», ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ «ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΕ» «ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΕΝΕ» ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗ, ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΙΑ ΠΟΥ «ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ», «ΦΙΛΗΣΥΧΕ» «ΣΩΦΡΟΝΑ» ΔΟΥΛΕ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ - ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ - ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ; "ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive