Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ. Φωτογραφίες και βίντεο από την ιστορική παράσταση του Άθεου Τσίπρα με τον Πάπα Φραγκίσκο – Βαρθολομαίο – Ιερώνυμο στη Λέσβο. Για τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ Έλληνες των μνημονίων ΜΟΥΓΚΑ ΑΠΑΝΤΕΣ!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΚΙΣΤΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ!!

Φωτογραφίες και βίντεο από την ιστορική επίσκεψη Πάπα Φραγκίσκου - Βαρθολομαίου - Ιερώνυμου στη Λέσβο

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στη Λέσβο. Στο αεροδρόμιο του νησιού και έπειτα από μια σύντομη συνάντησή του με τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας, Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα....
τον Ποντίφικα περίμεναν 12 πρόσφυγες που είχαν μπει στην Ελλάδα πριν από τις 20 Μαρτίου και τους οποίους ο Πάπας πήρε μαζί του στο Βατικανό.
«Δεν είστε μόνοι», είπε στους πρόσφυγες ο Ποντίφικας, κατά την ομιλία του στο κέντρο φιλοξενίας στη Μόρια, καλώντας τους να μην χάνουν την ελπίδα τους.
Απηύθυνε έκκληση για την εξεύρεση λύσης στο προσφυγικό, λέγοντας:
«Ήρθα εδώ με τους αδελφούς μου, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο απλά και μόνο για να σταθώ δίπλα σας, για να ακούσω τις ιστορίες σας. Ήρθαμε για να εφιστήσουμε και πάλι την προσοχή του κόσμου στη σοβαρή αυτή ανθρωπιστική κρίση. 
Ήρθαμε για να κάνουμε μια έκκληση ώστε να βρεθεί μια λύση. Θα θέλαμε να ενώσουμε τις φωνές μας με τις φωνές σας και να μιλήσουμε στο όνομά σας ως άνθρωποι που εκπροσωπούν την πίστη, ελπίζοντας ο κόσμος να προσέξει αυτές τις καταστάσεις και να αποκριθεί».
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΕΣΒΟΣ 23

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΕΣΒΟΣ 22

pope-lesbos-1

pope-lesbos-3

pope-lesbos-4

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΕΣΒΟΣ 16

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΕΣΒΟΣ 14

pope5

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΕΣΒΟΣ 13

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΕΣΒΟΣ ΜΟΡΙΑ 12

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΕΣΒΟΣ 10

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΕΣΒΟΣ 7

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΕΣΒΟΣ 6

afiksi9
ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΕΣΒΟΣ 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive