Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ. Του Τάκη Δακογλου

Μπορεί να μην τον συμπαθούμε ιδιαίτερα (αντιθέτως μάλιστα), όμως οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι ο Σουλτάνος Ερντογάν είναι μέγας μαιτρ στο σκάκι και πολύ δυνατός ηγέτης για τον λαό του. Έχω πια την βεβαιότητα ότι τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην ευρύτερη περιοχή μας είναι σχεδόν όλα δάκτυλος του Σουλτάνου...
που υλοποιεί σατανικό σχέδιο διευθέτησης πολλών καταστάσεων συγχρόνως.
Πρώτον. Πλήρης καθυπόταξη των Κούρδων της χώρας του και μηδενισμός της πιθανότητας ίδρυσης Κουρδικού Κράτους από τους Κούρδους του Ιράν, του Ιράκ και της Τουρκίας.
Δεύτερον. Καταστροφή της εχθρικής Συρίας και του Αλεβίτη ηγέτη της με πλήρη συνεννόηση με ΗΠΑ και με Σαουδική Αραβία. Χρησιμοποιήθηκε πρώτα η αντιπολίτευση και μετά οι ισλαμοπίθηκοι του ISIS.
Τρίτον. Εξαναγκασμός της Ρωσίας για συμμετοχή στον πόλεμο κατά του ISIS στην Συρία, πρόκληση τρόμου στην υφήλιο από τις αγριότητες των βρωμερών Ισλαμοπιθήκων, πρόκληση προσφυγικού κύματος κατ΄αρχήν σε Ιορδανία και στην συνέχεια στην Ευρώπη, πανικός στην Ευρώπη.
Τέταρτον. Διευκόλυνση των Συριακών προσφυγικών ροών για να περάσουν στην Ευρώπη δια της Ελλάδας με σύγχρονη κρυφή παρότρυνση σε Ιρακινούς, Αφχανούς, Λίβυους, Μαροκινούς, Νιγηριανούς και Σομαλούς να κάνουν το ίδιο.
Πέμπτο. Η Ευρώπη αποφασίζει να κρατήσει τους πρόσφυγες (Σύρους και Ιρακινούς) ενώ απαγορεύει την είσοδο στους υπόλοιπους που τους θεωρεί μετανάστες. Αυτοί οι τελευταίοι θα συσσωρευτούν στην Ελλάδα αφού η Τουρκία δεν θα τους θέλει πίσω.
Έκτο και τελευταίο. Η Ελλάδα, η φτωχή Ελλάδα, η χιλιοτσακισμένη από την οικονομική κρίση Ελλάδα, δεν θα μπορέσει να αντέξει όλο αυτό το βάρος μόνη της. Η Ευρώπη δεν συμπαραστέκεται. Αντιθέτως. Φυσικό είναι να καταρρεύσει.
Και τότε, υπό τις ευλογίες της δύσης όλης, θα συμφωνήσει με τον «καλό» της γείτονα και «σύμμαχο»,την Τουρκία, να βοηθήσει με ανταλλάγματα, βέβαια, στο Αιγαίο και όπου αλλού.
Το σχέδιο αυτό του Σουλτάνου πραγματοποιείται επειδή βοήθησαν οι προδοτικές κυβερνήσεις της Ελλάδας κατά το διάστημα των τελευταίων ετών και θα επισφραγισθεί από την άθλια κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και των λοιπών συνοδοιπόρων (ΑΝΕΛ και Οικολόγων) που επελέγησαν για να κυβερνήσουν σε αυτήν ακριβώς την συγκυρία.
Κάποιος ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτικός μας είχε προειδοποιήσει πολλά χρόνια πριν συμβούν όλα αυτά. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Εμείς φροντίσαμε να τον εξοστρακίσουμε και παρά λίγο να τον βάλουμε και στην φυλακή με ψεύτικες κατηγορίες.
Ο θεός να μας λυπηθεί και βάλει το χέρι του.

7 σχόλια:

  1. ....."Κάποιος ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτικός μας είχε προειδοποιήσει πολλά χρόνια πριν συμβούν όλα αυτά"

    Ναι αλλά ο ίδιος είναι συνέχεια στο αυτογκόλ και διώχνει μόνος του τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΕΔΟΘΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΥΡΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΓΚΟΛ; ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνῶ ἀπολύτως.
    Εἰς ὅ,τι ἔχει ἀναφερθεῖ ἀπὸ τὸ 2000 μέχρι σήμερον ὁ Γιῶργος Καρατζαφέρης ἔχει ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ πλήρως!
    Καὶ πέραν αὐτοῦ τὶ νὰ πρωτοθυμηθῆ κανείς;;
    Ὅτι ἐπέβαλε εἰς τὴν Ε.Ε νὰ ἀποκαλεῖται ἡ Βαρδάρσκα μὲ τὸ προσωρινόν της ὄνομα (FYROM) ἀντὶ Μακεδονία;
    Ὅτι κατόρθωσε νὰ δοθῆ τέλος εἰς τὴν χρηματοδότησιν ἀπὸ τὴν Ε.Ε. τῶν κατεχομένως εἰς τὴν Κύπρον;
    Τὰ συλλαλητήρια κατὰ τοῦ λαθρομεταναστευτικοῦ καὶ τὴν συλλογὴν 3,5 ἑκατομμυρίων ὑπογραφῶν διὰ τὴν διεξαγωγὴν δημοψηφίσματος αἱ ὁποῖαι ὅΜως δὲν ἔγιναν δεκταί ἀπὸ τὸν πόεδρον τῆς δημοκρατίας;
    Οτι ἐφθάσαμε εἰς τὸ παρὰ πέντε διὰ νὰ ὑπογραφῆ, κατόπιν πρωτοβουλιῶν του, ἡ συμφωνία παραχωρήσεως τοῦ Νεωρείου Σύρου εἰς τοὺς Ρώσους;; Ὁλίγον μετὰ τοῦ διέλυσαν τὸ κόμμα !!!!
    Τὶ νὰ πρωτοθυμηθῆ κανείς;;
    Καὶ ὅμως αὐτὸν τὸν ἄνθρωπον οὔτε εἰς τὴν Εὐρωβουλήν, ἐκεῖ ὅπου διέπρεψε κατὰ τὴν διάρκειαν τῆς θητείας του, τὸν ἐστείλαμε ἀλλ'ἀντ'αὐτοῦ ἐθεωρήσαμε καταλλήλους νὰ πολεμήσουν τὰ θηρία ἡ Κούνεβα, ὁ Ζαγοράκης, ὁ Ἐπιτήδειος (ὄνομα καὶ πρᾶγμα) καὶ ἄλλοι τοιοῦτοι καθ' ὅλα ἄχρηστοι!
    Διὰ νὰ δικαιωθῆ ἀπὸ τὰ βάθη τῶν αἰώνων ὁ Δημοσθένης λέγων ὅτι "διὰ ραθυμίαν ἤ ΜΑΛΑΚΙΑΝ ἐγκαταλείπειν τά τε τῶν προγόνων ἔργα καὶ τὰ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για όσους έχουν επιλεκτική μνήμη, αδέλφια λυπάμαι αλλά χάσατε. Τον κ. Καρατζαφέρη τον έγραψε η Ιστορία με μελανά γράμματα. Το γιατί είμαι σίγουρος ότι το ξέρετε. Δυστυχώς ούτε ο λαός πλέον συγχωρεί τέτοια χονδροειδέστατα λάθη, που τον έδεσαν με τα μνημόνια-εφιάλτες. Συμβουλη : ΜΗΝ κοιτάτε πίσω. Κοιτάξτε πλέον μπροστά. ΜΗΝ περιμένετε απο τους πρώην πολιτικούς μας κάτι καλό. Αυτοί μας τελείωσαν. Μάλλον τους τελείωσε με τον δικό του τρόπο ο καλός Θεός. ΔΕΝ το αξίζουμε σίγουρα, όμως αφ' ενός μας το υποσχθηκε το παλαι ποτέ, και αφ' ετέρου, ας όψονται τα χιλιοβασανισμένα γόνατα κάποιων γηραλέων μοναχών και πιστών που προσεύχονται συνέχεια, για να λέμε εμείς οι νεοέλληνες , αλλος το μακρύ του και άλλος το κοντό του. Κι επειδή η Σαρακοσστή έφθασε και τα δεινά μας άρχισαν, για όσους το κατάλαβαν και θέλουν, ας προλάβουμε να επιστρέψουμε στα ιδανικά και τα πιστεύω των προγόνων μας.
    ΝΗΣΤΕΙΑ-ΜΕΤΑΝΟΙΑ-ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ και Θ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Αυτα είναι πλέον τα φάρμακα της σωτηρίας μας. Δυστυχώς για όσους το κατάλαβαν. ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μᾶλλον ἐσὺ ἔχεις ἐπιλεκτικὴ μνήμη ἀγαπητὲ διότι κάτι γράφεις περὶ μνημονίων (πληθυντικός). Δηλαδὴ τὸ ἄρθρον 1 ἐνὸς μνημονίου (ἑνικός) 64 ἄρθρων τὸ ὁποῖον ἤδη εἶχε ψηφισθεῖ ἐπὶ τῆς ἀρχῆς χωρὶς τὴ ψῆφο τοῦ ΛΑ.Ο.Σ. σημαίνει δέσιμο μὲ τὰ μνημόνια (πληθυντικός)ἐφιάλτες. Ἐσὺ εἰς τὶ ἀναφέρεσαι; εἰς ἕνα ἤ περισσότερα μνημόνια; Ἐὰν αὐτὸ δὲν εἶναι βλακεία καραμπινάτη τότε εἶναι κακοήθεια.
      Ἐν πάσει περιπτώσει ἐπειδὴ εἶμαι καλοπροαίρετος ὑπόδειξέ μας ποῖος εἶναι ὁ καλύτερος νὰ τὸν συγκρίνουμε καὶ νὰ ἀποφασίσουμε ἄν θὰ ἀκολουθήσουμε αὐτὸν ἤ τὸν ἄλλον. Ὅλα τὰ ἄλλα ἐξ ὅσων γράφεις δὲν εἶναι παρὰ φληναφήματα ἀνάξια προσοχῆς.

      Διαγραφή
  4. Για όσους έχουν επιλεκτική μνήμη, αδέλφια λυπάμαι αλλά χάσατε. Τον κ. Καρατζαφέρη τον έγραψε η Ιστορία με μελανά γράμματα. Το γιατί είμαι σίγουρος ότι το ξέρετε. Δυστυχώς ούτε ο λαός πλέον συγχωρεί τέτοια χονδροειδέστατα λάθη, που τον έδεσαν με τα μνημόνια-εφιάλτες. Συμβουλη : ΜΗΝ κοιτάτε πίσω. Κοιτάξτε πλέον μπροστά. ΜΗΝ περιμένετε απο τους πρώην πολιτικούς μας κάτι καλό. Αυτοί μας τελείωσαν. Μάλλον τους τελείωσε με τον δικό του τρόπο ο καλός Θεός. ΔΕΝ το αξίζουμε σίγουρα, όμως αφ' ενός μας το υποσχθηκε το παλαι ποτέ, και αφ' ετέρου, ας όψονται τα χιλιοβασανισμένα γόνατα κάποιων γηραλέων μοναχών και πιστών που προσεύχονται συνέχεια, για να λέμε εμείς οι νεοέλληνες , αλλος το μακρύ του και άλλος το κοντό του. Κι επειδή η Σαρακοσστή έφθασε και τα δεινά μας άρχισαν, για όσους το κατάλαβαν και θέλουν, ας προλάβουμε να επιστρέψουμε στα ιδανικά και τα πιστεύω των προγόνων μας.
    ΝΗΣΤΕΙΑ-ΜΕΤΑΝΟΙΑ-ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ και Θ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Αυτα είναι πλέον τα φάρμακα της σωτηρίας μας. Δυστυχώς για όσους το κατάλαβαν. ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. - αξιζει να διαβαστει αναφορικα με τον βρωμικο ρολο της τουρκιας μεταξυ αλλων και στην καταστροφη της συριας

    "Καπιταλισμός της καταστροφής" α λα τούρκα

    http://www.capital.gr/story/3107805/-kapitalismos-tis-katastrofis-a-la-tourka

    Ο "Κόλπος των Χοίρων του Erdogan"

    http://www.capital.gr/diethni/3109069/o-kolpos-ton-xoiron-tou-erdogan

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive