Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Δήλωση ύμνος για την Ελλάδα από τον Πούτιν!


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, στην προεδρική κατοικία Νόβο -Ογκαριόβο στα περίχωρα της Μόσχας. Κατά τις δηλώσεις που πραγματοποίησαν σε φιλικό κλίμα, ο κ. Παυλόπουλος, σχολίασε ως :...«καθοριστική τη συμβολή του ρωσικού κράτους και του ρωσικού λαού, στην αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος».
«Οι προκλήσεις δεν αφορούν μόνο την οικονομία, αλλά τον άνθρωπο και τη δημοκρατία» διευκρίνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, ενώ πρόσθεσε πως: «οι όποιες διαφορές ανάμεσα στη Ρωσία και την ΕΕ θα λυθούν το συντομότερο δυνατόν με βάση τις θεσμικές διαδικασίες».
Λίγο αργότερα ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος κάλεσε τον Ρώσο ομόλογο του, να επισκεφθεί τη χώρα μας εντός του 2016, καθώς όπως είπε, με την πρώτη δική του επίσκεψή στη Μόσχα εγκαινιάστηκε το αφιερωματικό έτος Ελλάδας- Ρωσίας.

msx

Από την πλευρά του ο Βλαντιμίρ Πούτιν, εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη του Έλληνα προέδρου στη Μόσχα και ενημέρωσε ότι εντός του νέου έτους, θα λάβουν χώρα 37 εκδηλώσεις, μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας. 
Αμέσως ο κ. Παυλόπουλος απάντησε πως: «οι εκδηλώσεις για το έτος Ελλάδας – Ρωσίας μπορούν και πρέπει να κάνουν ακόμη πιο στενές τις διακρατικές σχέσεις και τους δεσμούς ανάμεσα στους δύο λαούς».
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, η Ελλάδα είναι ένα φιλικό κράτος με το οποίο η Ρωσία έχει μοναδικούς ιστορικούς δεσμούς.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Παυλόπουλος, ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, ευχόμενος τη λήξη του Συριακού πολέμου και ότι ο άνθρωπος πρέπει να υπερασπισθεί από το Ισλαμικό Κράτος, τις τρομοκρατικές επιθέσεις και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive