Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Οι θαμώνες νυχτερινού κέντρου στη Θεσσαλονίκη ξόδεψαν χιλιάδες ευρώ στον «βωμό» της καψούρας. Ο Παντελίδης «χάθηκε» σε βουνό από γαρίφαλα! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ



Γίνεται να βλέπουμε τέτοιες εικόνες σε περίοδο οικονομικής κρίσης; «Γίνεται, γίνεται, γίνεται...» θα μπορούσε να μας απαντήσει -τραγουδιστά- ο Παντελής Παντελίδης, δανειζόμενος τον στίχο από το ομώνυμο σουξέ του! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πρωταγωνιστεί από χθες σε μια σειρά φωτογραφιών που έχουν γίνει viral, διχάζοντας τα πλήθη στα social media. Σε αυτές ο Παντελής διακρίνεται από τη μέση και πάνω, καθώς υπάρχει μπροστά του ένα ολόκληρο βουνό από γαρίφαλα, το οποίο... έχτισαν θαμώνες νυχτερινού κέντρου στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται αυτή την εποχή με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη....

Βουνό από πανέρια

Ποια ύφεση; Για τους ένθερμους fans του Παντελίδη αυτά είναι μάλλον άγνωστες λέξεις. Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι ξοδεύτηκαν τόσες χιλιάδες ευρώ στον... βωμό της καψούρας που προσφέρει ο αοιδός μέσα από τα άσματά του; 



Ενα πανέρι με γαρίφαλα στα μπουζούκια στοιχίζει κατά μέσο όρο 10 ευρώ. Ενα βουνό από πανέρια πόσο στοιχίζει; Ούτε με την απλή μέθοδο των τριών δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε άκρη.
Ο μόνος που γνωρίζει την αξία όλων αυτών των λουλουδιών είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Οπως ήταν φυσικό, με το που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες στο διαδίκτυο τα social media πήραν φωτιά! 

«Ντροπή! Ο κόσμος πεινάει, πολλές οικογένειες δεν έχουν ούτε καν τα βασικά για να επιβιώσουν, και κάποιοι ξοδεύουν περιουσίες στα πόδια του Παντελίδη» σχολίασε κάποιος. 
«Η φτώχεια θέλει καλοπέραση» σημείωσε με χιούμορ ένας άλλος. «Η Μέρκελ τις είδε αυτές τις φωτογραφίες ή ακόμα;» αναρωτήθηκε ένας τρίτος. 

Βέβαια, δεν έλειψαν κι εκείνοι που υποστήριξαν ότι αυτές οι εικόνες δεν εκφράζουν το σύνολο του κόσμου που βγαίνει για να διασκεδάσει.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive