Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Φόβος για χτύπημα της Τουρκίας στο Αιγαίο

tourkoiaig

Στο προσκήνιο έρχεται μια νέα πρόγνωση των πολεμικών αναλυτών, σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις της γειτονικής χώρας, οι οποίες εάν βγουν αληθινές, τότε αναμένονται μαύρες μέρες για τις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, η Τουρκία έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για ένα πιθανό χτύπημα στο Αιγαίο Πέλαγος, με σκοπό την επίτευξη δύο στόχων:...
 Πρώτον, θέλει να τραβήξει τα βλέμματα των Τούρκων πολιτών από τις πρόσφατες ήττες της, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το παράνομο πετρέλαιο των τζιχαντιστών ή την σύνδεση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών με το ΙΚ, και να το στρέψει στους "κακούς" Έλληνες, μια τακτική που έχει ακολουθήσει ξανά στο παρελθόν σε ανάλογες περιόδους.
Δεύτερον, η Ελλάδα βρίσκεται σε μια δυσμενή κατάσταση, τόσο οικονομικά, όσο και πολιτικά, κατάσταση την οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η Τουρκία, ώστε να πατήσει το πόδι της μέσα στο Αιγαίο, αποκτώντας κυριαρχικά δικαιώματα.

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα σας. Δημοσιέυτηκε τουρκική NAVTEX για έρευνες στο Βόρειο Αιγαίο εντός Ελληνικής υφαλοκρηπίδας με το σκάφος TCG "CESME"

    Η ανακοίνωση

    http://www.shodb.gov.tr/shodb_esas/index.php/en/safety-of-navigation/navigational-warnings/all-stations

    και ένας χάρτης μέσω mapcustomizer.com

    http://i.imgur.com/wwXVrvV.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive