Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!! Η Ελλάδα στα... κάρβουνα: Απελπισμένοι πολίτες τσακίζουν στο ξύλο όπου πετύχουν πολιτικούς, τραπεζίτες και ελεγκτές!





Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες δεν έχει προηγούμενο. Απογοητευμένοι πολίτες κυνηγούν και τσακίζουν στο ξύλο πολιτικούς, τραπεζίτες και ελεγκτές. Μετά τον ξυλοδαρμό των ελεγκτών εισιτηρίων στο Μετρό της Ομονοίας και του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου στα Εξάρχεια, ήρθε η σημερινή επίθεση στα γραφεία του Τειρεσία στο Μαρούσι. Για πόσο οι "σώφρονες" δημοσιογράφοι και πολιτικοί θα κάνουν λόγο για μεμονωμένα περιστατικά των "κακών" κουκουλοφόρων; Δεν βλέπουν πως όλο και περισσότεροι πολίτες έχουν αρχίσει να επικροτούν τέτοια γεγονότα με αποτέλεσμα να μπαίνουμε σε επικίνδυνα μονοπάτια;...
Η κρίση έχει τσακίσει τους μικρομεσαίους και η οργή είναι τεράστια. Όσοι κυκλοφορούμε και μιλάμε με καθημερινούς ανθρώπους αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της καταστροφής αλλά και της πικρίας που δεν αργεί να μεταμορφωθεί σε μια τυφλή βία.
Δείτε τι συνέβη τα τελευταία 24ωρα στην χώρα και τα συμπεράσματα δικά σας:
1) Μία θρασύτατη επίθεση δέχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας οι ελεγκτές του Μετρό στην αποβάθρα του σταθμού στην Ομόνοια όσο περίμεναν τον συρμό, στον οποίο θα επιβιβάζονταν προκειμένου να πραγματοποιήσουν ελέγχους εισιτηριών.
Μία ομάδα περίπου 20 ατόμων φορώντας κράνη έφτασαν στην αποβάθρα του σταθμού και μόλις τους αντιλήφθηκαν, τους πλησίασαν και χωρίς να προηγηθεί καμία κουβέντα, άρχισαν να τους χτυπούν ανελέητα.
Μάταια, οι ελεγκτές προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά η ομάδα συνέχιζε να τους βαράει.
Προκλήθηκε πανικός στην αποβάθρα στην Ομόνοια με τους επιβάτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες να προσπαθούν να φύγουν από την αποβάθραμ φοβούμενοι επέκταση των επεισοδίων.
Τελικά, οι κουκουλοφόροι κατάφεραν να χτυπήσουν και να τραυματίσουν τρεις από τους ελεγκτές που βρίσκονταν στην αποβάθρα, οι οποίοι μεταφέθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι.
Με τα κράνη στο κεφάλι, η ομάδα κατάφερε να διαφύγει από το σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους ελεγκτές έχει χτυπήματα στο κεφάλι με τους γιατρούς να του έχουν κάνει ράμματα, ενώ ο δεύτερος έχει χτυπήματα στα πλευρά και ο τρίτος στη μύτη.
2) Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε το βράδυ της Τρίτης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου.
Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε στις 22:20 ενώ ο βουλευτής βρισκόταν σε κατάστημα στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια και έτρωγε μαζί με την παρέα του.
Ξαφνικά μία ομάδα περίπου δέκα ατόμων μπούκαρε μέσα και άρχισε να τον χτυπάει. Οι πελάτες του καταστήματος πάγωσαν ενώ κάποιοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν.
Οι άγνωστοι αφού τον έδειραν έγιναν καπνός, ενώ οι δικοί του άνθρωποι τον μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό. Σύμφωνα με πληροφορίες του φώναζαν ότι "εδώ είναι Εξάρχεια, μην ξαναπατήσεις το πόδι σου".
Στο νοσοκομείο, έσπευσε, λίγο μετά τις 12 το βράδυ και ο Ιωάννης Πλακιωτάκης τόσο για να δει πως είναι στην υγεία του ο κύριος Οικονόμου, όσο και για να μάθει τι συνέβη.


3) Καταδρομική επίθεση πραγματοποίησαν μέλη της αναρχικής οργάνωσης «Ρουβίκωνας» στα γραφεία της «Τειρεσίας ΑΕ» στην οδό Αλαμάνας 1 και Πρεμέτης στο Μαρούσι.

Τα γραφεία βρίσκονται στον τέταρτο όροφο του κτιρίου και η επίθεση έγινε στις 9:15 το πρωί από περίπου 15 άτομα που έφτασαν στο σημείο με δίκυκλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα μέλη του «Ρουβίκωνα» προκάλεσαν φθορές στα γραφεία, ενώ η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε επτά προσαγωγές.

9 σχόλια:

  1. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΗΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗ ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΔΕΡΗ ΠΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ -ΚΑΙ ΣΤΟΟΠΟΙΟ , ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ Θ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ.-ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ", ΕΙΝΑΙ "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ!..."

    Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΘΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ "ΦΟΡΟ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΚΑΙ Ο ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΗΡΥΞΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ, ΕΝΟΠΛΗ ΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΓΑΓΓΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ( ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΕΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΜΕΤΡΟ, ΤΕΙΡΕΣΙΕΣ ΚΛΠ ) ...

    ...ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ 15 ΑΤΟΜΩΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ...

    ..ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΚΑΤΣΑΡΟΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ" ΚΛΠ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΝΑ ΨΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ..

    ...ΟΠΟΙΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ...

    ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΔΙΕΣ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ -ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ "ΓΑΓΓΛΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥς ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ .

    Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ " ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου βρε Αλέκο με τα ωραία σου. Το θες δεν το θες θα πέσει το ξύλο της αρκούδας σε όσους ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ τα στηρίζουν τα ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ μνημόνια και την ΕΘΝΙΚΗ ψευτίλα. Είδες ότι το ξύλο δεν είναι προνόμιο της αριστεράς και των Εξαρχείων. Ο Κουμουτσάκος, ο Χατζηδάκις τις άρπαξαν στο σύνταγμα και ΟΧΙ απο κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ. Στο "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" τα τελευταία 10 χρόνια διαχειριστής είναι η .. αφεντιά μου όπως ξέρεις και που φιλοξενεί συχνά άρθρα σου. Αν δεν ήσουν ψευδεπίγραφος "αριστερός" - και καλά- θα είχες μάθει ότι δεν κρύβομαι πουθενά, είναι γνωστό το όνομα μου, είναι ΕΠΩΝΥΜΟ το ιστιολόγιο, με διευθύνσεις, ονόματα, τηλέφωνα κ.λ.π. Τώρα ΓΙΑΤΙ βρίσκομαι ΕΚΤΟΣ Ελλάδας όταν αντιμετώπιζα προβλήματα υγείας και επιβίωσης δεν σε είδα να συνδράμεις στο δράμα της οικογένειάς μου και εμού του ιδίου, τώρα όμως κάνεις την πικρόχολη κριτική σου υπερασπιζόμενος τους ηθικούς αυτουργούς του δολοφονούν αθώους Έλληνες, ξεσπιτώνουν οικογενειες, διαλύουν τον Εθνικό κοινωνικό ιστό ξεπουλώντας Ελλάδα, Ιερά και Όσια. Μήπως θα έπρεπε αδελφέ συνέλληνα τα ψαλεις κι ΕΣΥ τον Εθνικό ύμνο διαβάζοντας τους στίχους του. Αν η "αριστερά" στηρίζει αυτούς του στηρίζει ο Τσίπρας, τελικά δεν είναι μόνο για φτύσιμο αλλά για ΧΕΣΙΜΟ στα μούτρα.
      Φιλικότατα
      Αργύρης Σιδέρης

      Διαγραφή
    2. Οὔτε ἐσεῖς κ. Σιδέρη εἶσθε καὶ πολὺ καθαρὸς - ἐθνικο-πολιτικῶς πάντοτε.
      Τὸ διατὶ τὸ ἔχω ἐξηγἠσει ἤ ἔχω ἀφήσει νὰ ἐννοηθῆ πολλάκις μὲ δημοσιεύματά μου εἰς αὐτὸν ἐδῶ τὸν χῶρον.
      Ἁπλῶς τώρα τὸ ὑπενθυμίζω.
      Βλέπετε, τὸ σημερινὸν κατάντημα τῆς Ἑλλάδος οὔτε τυχαῖον εἶναι οὔτε οἰκονομικόν!
      Πέραν αὐτῶν ὅμως, κ. Σιδέρη, ἐλπίζω νὰ εἶσθε καλὰ στὴν ὑγείαν σας καὶ σᾶς εὔχομαι ὅ,τι καλύτερον.

      Διαγραφή
    3. κ.Νικόλαε,ευχαριστώ για τις ευχές σας και σε σας οτι καλύτερο. Η καλύτερη απόδειξη δημοκρατικότητας αυτού του ιστότοπου είναι οτι 11 χρόνια τώρα, λέμε ΟΛΟΙ την άποψή μας με απόλυτη ελευθερία. Το ότι ίσως κάπου, κάποτε να διαφωνούμε είναι λογικό, φυσιολογικό, και αρχή δημοκρατικού διαλόγου και ΑΠΟΛΥΤΩΣ πεντακάθαρο.

      Διαγραφή
  2. Τo δικό μας συμπέρασμα είναι ότι ο τάχα "πατριώτης" συντάκτης του ιστολογίου παραπληροφορεί ασύστολα για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Με ποιά λογική άραγε εξισώνει μια χούφτα αλήτες αντιεξουσιαστές με τους μικρομεσαίους, πράγματι απογοητευμένους, πολίτες που πασχίζουν για το μεροκάματο και προσπαθούν να είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους; Δεν ντρέπεται να ονομάζει τους αλήτες που μοναδικό στόχο έχουν να καταστρέφουν τα πάντα (που εμείς οι πολίτες θα πληρώσουμε την αποκατάστασή τους...) "απελπισμένους πολίτες"; Που αποσκοπεί αυτή η χυδαιότητα; Μήπως μπήκε στο μισθολόγιο των ακραίων του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθούν απεγνωσμένα να εγκαταστήσουν συνθήκες αποσταθεροποίησης; Ή μήπως έχουμε καμιά ένδειξη ότι οι απογοητευμένοι πολίτες έχουν αναθέσει την εκπροσώπησή τους στο "Ρουβίκωνα" και στους αναρχικούς των Εξαρχείων; Και, τέλος-τέλος, πως εξισώνονται "πολιτικοί" και "τραπεζίτες" με τους ελεγκτές του Μετρό, που δουλεύουν για 600 ευρώ το μήνα; ΝΤΡΟΠΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το κάνουν οι απελπισμένοι πολίτες, αλλά τα (ά)γνωστά καλόπαιδα των Εξαρχείων!...... Μέχρι χθές που το έκαναν σε ανυποψίαστους πολίτες καί στους κακόμοιρους τους αστυνομικούς, δεν το πολυσυζητούσε κανένας!.... Κανένας δεν νοιάστηκε για το πόσοι αστυνομικοί έχουν σακατευτεί εκεί!..... Τώρα όμως που τα χάδια έφτασαν καί στα μαντρόσκυλα του πολιτικού μας συστήματος, (στους κύριους υπεύθυνους για την κατάσταση στην περιοχή αυτή) βλέπω όλοι γαυγίζετε καί κλαψουρίζετε!..- Ωραία!.... πολύ ωραία!... μου άρεσε!, μακάρι να περάσουν όλοι οι υπεύθυνοι πολιτικοί από τα Εξάρχεια καί να πάρουν μια χορταστική δόση από ξύλο!...... Μόνον τότε θα πάρουν τις αποφάσεις που πρέπει για να επανέλθει η ομαλότητα στην περιοχή........-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΓΥΡΙΕ ΣΕ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ-ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ...
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΥΠΡΕΠΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΨΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ -ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ-ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...

    ΚΡΙΜΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ"ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ" ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ ΑΛΗΤΕΣ ( Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ...) ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΟΕΙΔΩΣ ΤΟΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ -Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΧΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑ 40% ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΧΕΔΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ "ΣΥΡΙΖΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (!!!)ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ-ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΝΕΤΑΙ Η/ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΟΣΑΝ ΔΑΝΕΙΟ -ΜΑΙΜΟΥ Η ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΥΦΛΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΙΜΟΥ...

    ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ -ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ..-ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑΥΤΟ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...( ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ , ΑΡΓΥΡΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΙ ΣΤΟ ΕΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΝΤΥΜΕΝΩΝ ΝΑΖΙ !!!)

    ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΥΡΙΟ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΜΑΖΙ-ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΓΥΡΙΕ ΣΕ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ -ΤΩΡΑ ΜΕ ΖΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ...
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Η ΟΧΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΥΡΕΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΨΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ-ΚΙ ΕΓΩ ...
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΡΟΣ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ "ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΒΑΣΗ ΜΠΑΧΑΛΑΚΟ-ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ , ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ-

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΑΥΡΙΟ-ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΥΒΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΔΕΡΗ-ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΠΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΠΑΠΟΥ ΑΛΛΑ ΑΙΩΝΙΑ ΕΦΗΒΟ ΚΙ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΟ ΒΟΛΟΝΤΑΡΙΣΤΗ -ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗ ΠΟΥ Ο ΓΚΕΟΡΓΚΗ ΔΗΜΗΤΡΟΦ ( ΝΑΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΗΝΥΣΕΙ ΣΤΟ ΚΚΕ "ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΜΠΗΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ 1946, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ...) ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ-ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...- ΚΑΙ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΤΟΥ!...
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΣΕΒΑΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΙΚΟ "ΔΕ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΥΤΟ ΕΦΥΓΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ " ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ-ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΕΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ( ΑΠΟ ΤΙ; ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ; ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΑΙΤΗΜΑ...)

    ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΨΥΧΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,
    Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΕΔΩ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΔΩ "ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΑ"...
    ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΕΙ, Π.Χ. Η ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΖΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ-ΟΧΙ ΤΟΣΩΝ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ( Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ "ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ" ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ-ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ; ΣΤΙΣ "ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ" ΡΟΔΟ, ΜΥΚΟΝΟ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ,Β.ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ...-ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΠΧΑΛΑΚΗΔΩΝ ΠΟΥ ΙΔΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ -ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΒΙΑΙΑ...ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ "ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ" ΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ...

    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ Η ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ-ΓΙΩΤΗ Χ.ΦΛΩΡΑΚΗ "ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!..." ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΚΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ...

    ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ, ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΙ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΟ ΕΚΤΟΝΩΤΙΚΟ ΑΠΛΆ "ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ" ΟΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΦΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΙΤΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΡΝΟΥΝ,ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΚΤΟΝΩΤΙΚΑ...

    ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΡΕΤΗ ΤΗΣ "ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ" -ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΙΣΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΞΕΣΠΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ-ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ "ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ" ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙ -ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΑΠΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΑΚΟΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΕΚΙ...- ΕΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ( ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΌΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ...)

    ΤΕΛΟΣ ΤΟ "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"-ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΟΣΗ ΒΩΜΟΛΟΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ( ΤΩΡΑ ΤΑΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ-ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΘΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΧΑΝΟΥΝ, ΝΑΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ...ΤΟΝΜΠΑΙΡΝΟΥΛΕΣ ( !!!) ;) ...- ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ , ΑΥΤΟ ΚΙ ΟΧΙ ΕΓΩ, ΝΑ ΞΑΝΑΨΑΛΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ

    ..."ΚΙ ΑΝ ΜΙΣΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΟ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΦΤΕΡΙΑ..."

    ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ Η ΔΟΛΕΡΗ, ΕΝΑ ΣΚΗΠΤΟ ΑΥΤΗ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ "ΠΑΡΤΟ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ, ΚΙ ΕΣΥ..."

    ΑΥΤΑ , ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩ ΘΕΩ ΔΟΞΑ-ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΑΝΡΤΗΣΕΙΣ ...
    ΣΠΑΚΟΝΙΕ ΝΟΤΣΙΕ, Τ. ΤΑΒΑΡΙΤΣ ΑΡΓΥΡΗ
    ΣΑΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive