Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και ΗΓΕΤΕΣ ξεφτιλίζουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ …;;;‏

σαλας-700x437

ΟΜΙΛΟI….. ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.,  MERCEDES-BENZ-DAIMLER-CHRYSLERTOYOTA MOTOR CORPORATION και μόνο στο άκουσμα των ονομάτων που είναι γνωστά σε όλη την υφήλιο λυγίζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;; 
Ποιος θα τολμήσει να καταθέσει αγωγή εναντίον ΤΟΥΣ;; Ποιος θα τολμήσει να καταθέσει μήνυση εναντίον ΤΟΥΣ;; Ποιος θα τολμήσει  στην Ελλάδα που έχουν ΑΣΥΛΙΑ... 

https://youtu.be/miNXjUrNYyM?t=15 μόνο τρομοκράτες-παιδεραστές , εγκληματίες παιδόφιλοι , να τα βάλει με τους ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ που διαχειρίζονται δισεκατομμύρια….;;;; Ποιος …;;; Ε…;;; Και αν τολμήσει κάποιος να τα βάλει μαζί ΤΟΥΣ που θα καταλήξει……;;;;;;; Σίγουρα είμαι ένα παράδειγμα για τα όσα θα μου κάνουν για να τα δείτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ , μετά  τα επόμενα θύματα θα είστε ΕΣΕΙΣ….!!! ΔΕΝ τους προκάλεσα , απλά διαμαρτυρήθηκα που με εξαπάτησαν και ζήτησα ΒΟΗΘΕΙΑ από το Ελληνικό κράτος …….!!!!!
  
Υπάρχει η εξής σκέψη μέσα στο μυαλό μου και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας, αφού συνεχώς δημοσιοποιείτε τις υποθέσεις μου και κυρίως τα νόμιμα έγγραφα που σιγά-σιγά ανακαλύπτω όπου αποδεικνύεται η ΑΛΗΘΕΙΑ για τα όσα υποστηρίζω και διεκδικώ ………Ζούμε πραγματικά όλοι στην οικογένειά μου τρομοκρατημένοι αφού αντίπαλοι μας είναι κολοσσιαίες επιχειρήσεις όπως η MERCEDESTOYOTA, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ , ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, ΤΑΡΠΕΖΑ ALPHA, ΤΡΑΠΕΖΑ MARFIN, ΤΡΑΠΕΖΑ CITI, ΤΡΑΠΕΖΑ EURO…..Αφού είναι δισεκατομμυριούχοι και ΤΡΑΝΟΙ, συνεχώς δανείζονται στο όνομά μας οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και συνεχώς καταδιώκουν μόνο στην Ελλάδα τους αδύναμους και ανυπεράσπιστους πολίτες….!!!
Δραστηριοποιούνται σε μία χώρα που καταδιώκονται μόνο ΑΘΩΟΙ για δεκαετίες, ανάπηροι όπως και ΠΑΙΔΙΑ, αφού η Ελληνική Κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει ΑΣΥΛΟ σε τρομοκράτες παιδεραστές………. Τουλάχιστον πριν με αφανίσουν να έχω προλάβει να σας κοινοποιήσω όλα τα έγγραφα που με έπεισαν να αγωνιστώ για τα δικαιώματά μου , γιατί αν ΔΕΝ είχα εκτός των  νόμιμων εγγράφων και όλες τις ομολογίες των υπαλλήλων που δούλευαν στην MERCEDESτου Τεχνικού Επιθεωρητού τους κου. ΓΟΥΛΑΡΑ ότι το αυτοκίνητο μάρκας MERCEDES που μου πούλησαν έπασχε από ΑΓΝΩΣΤΕΣ/ΒΛΑΒΕΣ  και από την  ΤΟΥΟΤΑ  του Τεχνικού Επιθεωρητού τους κου. ΔΑΝΟΠΟΥΛΟΥ που ξεσκέπασε τα προβλήματα που είχαν τα αυτοκίνητα αφού κατηγόρησε την ΤΟΥΟΤΑ ότι η πραγματογνωμοσύνη που είχαν διενεργήσει στο αυτοκίνητο μάρκας ΤΟΥΟΤΑ που μου είχαν πουλήσει και είχαν διαπιστώσει ότι οι αερόσακοι δεν είχαν λειτουργήσει ότι ήταν ΑΣΤΟΧΗ και ΑΝΑΚΡΙΒΗΣ  , όπως και τις μαρτυρίες των αυτόπτων μαρτύρων γιατρών υπαλλήλων των ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ που ομολόγησαν ότι είναι συμβεβλημένοι ενώ οι εταιρείες ισχυρίστηκαν ότι ΔΕΝ είναι στο δικαστήριο……. Έτσι ότι και αποφάσεις να εκδοθούν, θα έχω τουλάχιστον  κοινοποιήσει την ΑΛΗΘΕΙΑ…………… Η τρομοκρατία είναι ένα έγκλημα που θα έπρεπε να τιμωρείται και όχι να αγνοείται…!!!!
      
Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ με έγγραφα νόμιμα, για την συμπεριφορά του πιο ισχυρού Έλληνα ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ κου. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ που αντιδικεί με την απολύτου ανάπηρη ΚΩΝ/ΝΑ ΣΠΙΝΟΥΛΑ στα Ελληνικά  δικαστήρια για πάνω από δώδεκα (12) χρόνια, η αντιδικία άρχισε όταν η ασφαλισμένη είχε ένα ατύχημα, αναγκαστικά βάσει του συμβολαίου έπρεπε να πληρώνει η ασφαλιστική του εταιρεία ένα ποσοστό στο σύνολο των εξετάσεων και ένα τμήμα από την αμοιβή των γιατρών που εξέταζαν την ασφαλισμένη, έως να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της ασφαλισμένης ……Το συμβόλαιο είχαν υπογράψει για να ισχύει είκοσι έξι (26) χρόνια τον ΙΟΥΛΙΟ του 2003.
Το συμβόλαιο μετά το ατύχημα ενεργοποιήθηκε και πλήρωνε τα έξοδα της ασφαλισμένης αλλά, από ότι καταλαβαίνω με τα όσα έχουν γίνει μετατράπηκε σε ένα (αβάσταχτο βάρος, ένα ζημιογόνο ασφαλιστήριο (;;;) αφού ο δισεκατομμυριούχος ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ κος. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ μέσω της ασφαλιστικής του εταιρείας  έπρεπε να συμμετάσχει στα λίγα έξοδα που είχε η ασφαλισμένη ώστε να αποκατασταθεί η υγείας της….. Δηλαδή όταν επισκεπτόταν την ασφαλισμένη γιατρός που συνεργαζότανε με τις εταιρείες ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ Α.Ε., ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α.  και την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε., έπρεπε βάσει συμβολαίου να πληρώνει η ασφαλισμένη δέκα οκτώ (18) ευρώ και το υπόλοιπο ποσό το πλήρωναν οι εταιρείες ή όταν διενεργούσε η ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. αιματολογικές εξετάσεις βάσει ιατρικού σημειώματος που εξέδιδαν οι γιατροί τους  με την έγκριση πάντα της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. και της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.
Στο δικαστήριο οι πανίσχυροι ηγέτες των κολοσσιαίων ομίλων της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. , της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ Α.Ε.Γ.Α , και της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε. κ.κ.κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΕΚΚΑΚΟΣ, ισχυρίστηκαν ότι οι γιατροί που πήγαιναν να εξετάσουν την απολύτου ανάπηρη… ΔΕΝ ήταν συμβεβλημένοι με τις εταιρείες και ότι ποτέ ΔΕΝ τους έδωσαν εντολή να πάνε και να εξετάσουν την ασφαλισμένη      

Ο πιο πανούργος ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ κατά ομολογία του NEWYORK TIMES που στο πέρασμά του συνθλίβονται ολόκληρες οικογένειες, δεν είναι μόνο οι ανάπηροι που τιμωρούνται από τον Έλληνα πανίσχυρο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ αλλά και όσοι τολμήσουν να ΜΗΝ υποχωρήσουν επιμένοντας να υπερασπιστούν ΑΘΩΟΥΣ μετατρέπονται σε «κόκκινο πανί» που σαν αφηνιασμένος ταύρος ισοπεδώνει συνειδήσεις, ακόμα και αυτών που ορκίστηκαν να υπερασπιστούν ΑΘΩΟΥΣ και είναι δικηγόροι.
Ακούστε τα νέα στοιχεία που έχω στην κατοχή μου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και αφορούν την δικαστική υπόθεση της απολύτου ανάπηρης ΚΩΝ/ΝΑΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ, με την ασφαλιστική ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. στην οποία κύριος μέτοχος είναι ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ (ο φόβος και τρόμος) των αδυνάτων και απροστάτευτων πολιτών κος. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ το δεξί του χέρι και συνεργάτης, ο Δ/νων Σύμβουλος των ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. και ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α είναι ο κύριος Σ. ΛΕΚΚΑΚΟΣ   …!!!
Στις  9/11/2014 απάντησε ο δικηγόρος που δεν έστειλε (ειδικό δικόγραφο) και ηττηθήκαμε στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ στο πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου αλλά το υπόμνημα παροχής εξηγήσεων  μου το έδωσαν  στις 9/11/2015 ………… Εντωμεταξύ η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. μας εκβίαζε να δώσουμε χρήματα μετά την απόφαση του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ενώ υπήρχε απόφαση από το ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΡΩΠΙΑΣ να μην μας ενοχλούν και εκβιάζουν………Όταν ΔΕΝ υπολογίζουν την απόφαση του δικαστηρίου και ΔΕΝ υπολογίζουν ότι οι δικηγόροι που μας υπερασπίστηκαν είναι συγγενείς του Αξιότιμου Εισαγγελέα Κυρίου ΠΕΠΟΝΗ…Θα υπολογίσουν ΕΜΑΣ …;;;
Ξεφτιλίστηκε όλο το σόι του Εισαγγελέα που μου πήραν τα χρήματα χωρίς να μου δώσουν αποδείξεις , πήραν τα χρήματα (μαύρα) συγγενείς του Εισαγγελέα… ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ και ΟΧΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ……..!!!!!!! Ο Δικηγορικός Σύλλογος που είπε ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ……………………………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Οι πολίτες παραμένουν απροστάτευτοι και επιπλέον καταδιώκονται αν στηρίξουν την ΑΛΗΘΕΙΑ……!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σύντομα όλες οι αποδείξεις για το πόσο πολύ θα με καταδιώξουν μέχρις εσχάτων…!!!Οι κολοσσιαίοι όμιλοι των δισεκατομμυρίων στην πιο διεφθαρμένη χώρα του κόσμουΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ   ΒΙΝΤΕΟ  Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ : https://youtu.be/NS90TlfMFDs 
Μόνο στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ καταδιώκονται ΑΘΩΟΙ ΠΑΙΔΙΑ και ΑΝΑΠΗΡΟΙ ……..Ο ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ….!!!!!! Αποκάλυψα τις  σεξουαλικές κακοποιήσεις στις κατασκηνώσεις της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ δεκάδων παιδιών και στοχοποιήθηκα από τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και τις Ελληνικές Κυβερνήσεις που είναι η «τσατσά» τους…!!!  


COMPLAINT TO GREEK MINISTRY OF JUSTICE
.pdf
Τουλάχιστον να μείνουν τα έγγραφα σε δημόσια θέα για πάντα , για να μαθαίνουν οι υπόλοιποι πολίτες, τι θα πάθουν αν τολμήσουν να έχουν δίκιο και το διεκδικήσουν στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ που διώκονται μόνο  ΑΘΩΟΙ  ….!!!

Τιμολόγια νόμιμα ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ

ΣΔΟΕ 0011 βεβαιωση ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ  προς ΚΩΝ-ΣΠΙΝΟΥΛΑ2 βεβαιωση  ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ προς ΚΩΝ-ΣΠΙΝΟΥΛΑ3 βεβαιωση ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ προς ΚΩΝ. ΣπινουλαΑιτηση ΚΩΝ. Σπινουλας προς ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ -ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗβεβαίωση από ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ που εξαπατησε  τις δικαστικές αρχές1-2 ΔΗΛΩΣΗ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠ.ΟΙ 001ΚΛΗΣΗ απο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ50 σχετικα προς ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Σπίνουλας    

1 σχόλιο:

  1. Ὅλα αὐτὰ δὲν εἶναι παρὰ λόγια τοῦ αέρος καὶ μποῦρδες κατὰ συρροήν!
    Κάνουν ὅ,τι θέλουν ἐπειδὴ ΕΜΕΙΣ τὸ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ!
    Συνεπῶς ἡ ἀπάντησις στὸ ἑρώτημα εἶναι ἁπλῆ, ἀβίαστος καὶ αὐτονὀητος:: ΕΜΕΙΣ ξεφτιλίζουμε τὴν "Ἑλληνικὴ Δημοκρατία"!!
    Οὔτε οἱ τραπεζίτες, οὔτε οἱ ἡγέτες!
    ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive