Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ! Υποστράτηγος ομολογεί: Για αυτό δεν καταρρίπτουμε τους Τούρκους στο Αιγαίο…

aigaio
Υποστράτηγος μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού στην Τουρκία αποφάσισε να κάνει ένα είδος αυτοκριτικής σχετικά με την ανεκτικότητα της πατρίδας στις τουρκικές εισβολές. Κατά τον ίδιο λοιπόν, οι λόγοι που η Ελλάδα είναι τόσο ανεκτική σε τέτοια φαινόμενα είναι οι εξής:..
1. Φταίει το ΝΑΤΟ και οι μεγάλες δυνάμεις γιατί ανέκαθεν χαϊδεύουν τα αυτιά της Τουρκίας για τους δικούς τους λόγους.
2. Φταίνε οι Ελληνικές κυβερνήσεις για την πολιτική του κατευνασμού που ακολουθείται επί σειρά ετών με αποτέλεσμα να αυξάνει την προκλητικότητα των γειτόνων.
3. Φταίνε οι στρατιωτικοί καθώς οι προϋπολογισμοί των Γενικών Επιτελείων έχουν μειωθεί δραματικά κατά 46% στις λειτουργικές δαπάνες και κατά 65% στις δαπάνες εξοπλισμών.
Το λιθαράκι της στο παράδοξο σκηνικό σύμφωνα με τον υποστράτηγο το βάζει και η σε τραγικά επίπεδα στελέχωση των μονάδων και η μειωμένη θητεία.

1 σχόλιο:

  1. Φταίει τὸκεφάλι μας τὸ ξερό καὶ ἐσὺ στρατηγέ νὰ πάρης τὶς δάφνες ἀπὸ τὸ πηλίκιό σου καὶ νὰ τὶς κάνης στιφάδο. ἴσως ἔτσι χρησιμεύσουν σὲ κάτι !!!
    Τολμᾶς καὶ μιλᾶς....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive