Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Οι Φαντάροι "ντελιβεράδες" του Πενταγώνου & ο "μάγκας" επιχειρηματίας Διοικητής

Μια νέα ειδικότητα φαίνεται πως απέκτησε το στράτευμα επί Υπουργίας Καμμένου…
Είναι η ειδικότητα του «ντελιβερά» σε καντίνα που διοικεί ΜΕΣΑ στο πεντάγωνο αξιωματικός, Διοικητής Τάγματος !! Οι δουλειά στήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού και σε ελάχιστο χρόνο εξελίχθηκε τόσο καλά, που η «επιχείρηση» εφοδιάστηκε και με τις ειδικές μαύρες τσάντες «θερμομπόξ» για την μεταφορά των καφέδων και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξη της πολυπληθούς πελατείας του επιχειρηματία Διοικητή σε όλο σχεδόν το πεντάγωνο!… Όσο για τους «ντελιβεράδες» με τις μαύρες τσάντες, δεν είναι άλλοι από «μαύρους» φαντάρους που υπηρετούν τη θητεία τους στο Τάγμα που διοικεί ο «έξυπνος επιχειρηματίας» Διοικητής, οι οποίοι κατά τα λοιπά, υπηρετούν τη «μαμά» πατρίδα....

Δηλαδή εσύ στέλνεις το παιδί σου να υπηρετήσει τη θητεία του και ένας επιχειρηματίας-«στρατός», το μετατρέπει σε «ντελιβερά» για καφέδες, σάντουιτς, κρουασάν, κλπ.
Καθαρές δουλειές!!!! κάτω από τη μύτη του Υπουργού, αλλά και των Επιτελών! που από φόβο μη τυχόν και «δυσαρεστήσουν» τα λογής «βύσματα» ποιούν την κότα, ή καλύτερα τον κόκκορα…(Σιγά, μήπως είναι και τα δικά τους παιδιά;).
Το θέμα βεβαίως δεν σταματά εκεί, αλλά έχει και ουρά, για να μην πούμε ουρές…
Οι «ντελιβεράδες» κινούνται με τα υπηρεσιακά οχήματα της μονάδας! Δηλαδή, τα «φιλόδοξα επιχειρηματικά σχέδια» του Διοικητή, τα χρηματοδοτεί ο ελληνικός λαός, αφού αυτοκίνητα, καύσιμα, συντήρηση, φθορές, και λοιπά κόστη, ο έξυπνος αυτός επιχειρηματίας -Διοικητής, τα φορτώνει στην υπηρεσία!
Η υπόθεση έχει φτάσει στα «ψηλά γραφεία», πλην όμως ουδείς αποφάσισε να «κάνει κάτι», μέχρι που ενημερώθηκε το Υπουργείο Οικονομικών μετά από ανώνυμη καταγγελία, το οποίο με τη σειρά του την «διαβίβασε» στην αρμόδια υπηρεσία ελέγχων και κινήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, η οποία –σύμφωνα με πληροφορίες- αναμένεται να εκδόσει πόρισμα που θα καταλογίζει ευθύνες όχι μόνο για την παράνομη απασχόληση των φαντάρων- ντελιβεράδων, από τον «έξυπνο επιχειρηματία» Διοικητή, αλλά και τη χρήση υπηρεσιακών αυτοκινήτων, καθώς και για οικονομικής- διαχειριστικής φύσεως θέματα, που φαίνεται ότι θα εμπλέξουν και άλλους στην πρωτοφανή αυτή υπόθεση, τουλάχιστον για συγκάληψη και υπόθαλψη, η οποία σύμφωνα με τον Σ.Π.Κ εξακολουθεί να θεωρείται κακούργημα…
Για την ιστορία να πούμε πάντως, ότι ο «δαιμόνιος επιχειρηματίας» αξιωματικός, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την υπηρεσία, με τις «εξωστρατιωτικές» και εξωυπηρεσιακές «ανησυχίες» του, οι οποίες εκθέτουν το στράτευμα.
Να τα ξέρει άραγε ο Υπουργός Πάνος όλα αυτά, ή θα «πέσει από τα σύνεφα» και όχι τιποτε άλλο, αλλά είναι και βαρύς…  
Χ.Κ.

4 σχόλια:

  1. Προφανώς αυτός που τα γράφει θα είναι κάποιος που έχει μειωμενα εσοδα απο το κυλικειο που εκμεταλλευεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συκοφαντική δυσφήμηση τι θεωρείται. Οι νταβατζήδες των προμηθειών του πενταγώνου λασπολογούν επειδή βρέθηκε ο έξυπνος που τους έκοψε δουλειά. Την λάσπη τους την πλασάρουν ως "παράπονο του φαντάρου" για να συγκινήσει το μελόδραμα τους. Το ΣΔΟΕ πότε θα κάνει έλεγχο στα κυλικεία του Πενταγώνου; Θα πέσει από τα σύννεφα ο Υπουργός Πάνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΦΘΗΝΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΤΟΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα λαμόγια οι προμηθευτές πάντα έβρισκαν τρόπο να επιβιώνουν ξεκινώντας, από τα ψηλά πατώματα. ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive