Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Bacha Bazi: Το απαίσιο μουσουλμανικό έθιμο που βιάζουν μικρά αγόρια! - ΒΙΝΤΕΟ



Ένα αποκρουστικό έθιμο διατηρούν εδώ και εκατοντάδες χρόνια οι μουσουλμάνοι που αφορά στην σεξουαλική κακοποίηση αγοριών, φέρνει στην επιφάνεια το juniorsclub.gr Λέγεται Bacha Βazi (Μπάτσαμπάζι) και πρόκειται για την παράδοση που σημαίνει «χορεύοντας με τα αγόρια».
Ένα άρρωστο έθιμο που έχει να κάνει με τον βιασμό μικρών αγοριών τα οποία αναγκάζουν να χορεύουν σε γιορτές και μετά τα βιάζουν....Συνήθως αυτά τα παιδιά προέρχονται από φτωχές οικογένειες που δέχονται τα χρήματα σε αντάλλαγμα την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τους. Μικρά παιδιά από ηλικίες των 5 ετών.
Το έθιμο προέρχεται κατά πάσα πιθανότητα από τον μισογυνισμό που επικρατεί στην ανατολή και έχει κωδικοποιηθεί μέσω του Ισλάμ.
 

Οι γυναίκες είναι «αντικείμενα» που δίνονται στον άντρα τους από την οικογένεια τους κατόπιν αμοιβής.
Ένας άνδρας για να έχει σεξουαλική επαφή πρέπει να είναι παντρεμένος, έτσι στην περίπτωση που δεν μπορεί ή δεν έχει σκοπό να βρει νύφη η διέξοδος είναι ο βιασμός νεαρών αγοριών.
Δείτε το βίντεο:



juniorsclub.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive