Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Αϊβαλιώτης: Μου ζήτησαν να είμαι υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ. «Αν δω Βορίδη κατεβαίνω και "τον στέλνω" χαλαρά με "double score"» - Πήρε φωτιά το Twitter

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ

Την ώρα που φουντώνουν οι διεργασίες στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογή νέου προέδρου, ένας πρώην βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ. έγραψε ότι του έχει ζητηθεί από στελέχη του κόμματος να είναι υποψήφιος και πως αν το έκανε και είχε απέναντι του τον Μάκη Βορίδη θα «του έριχνε χαλαρά double score»....

Οι φράσεις αυτές ανήκουν στον Κωστή Αϊβαλιώτη και έβαλαν φωτιά στο Twitter, φέρνοντας το hashtag #kostis_for_president (Κωστής για πρόεδρος) δεύτερο δημοφιλέστερο!
«39 στελέχη της ΝΔ έχουν ζητήσει εγγράφως να είμαι υποψήφιος αρχηγός και τους ευχαριστώ. Αν δω Βορίδη κοκ, κατεβαίνω και "τον στέλνω" χαλαρά» έγραψε ο κ. Αϊβαλιώτης στο Twitter, καθώς πληροφορίες θέλουν τον κ. Βορίδη να θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία.
«Στην απίθανη περίπτωση που ο Βορίδης (ή "μπάτλερ" του...) είναι υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ, κατεβαίνω και θα του ρίξω χαλαρά "double score"», συμπλήρωσε ο κ. Αϊβαλιώτης.

2 σχόλια:

  1. άλλος και τούτος!!!! ένας και ένας!!!!!εκεί στο ΛΑ.Ο.Σ.!!!!!αφού το κλείσατε το μαγαζί στην Καλλιθέα κοντά είναι η Συγγρού!!!!!μετά θα μαζέψετε και τον χοντρό για να δέσει το γλυκό!!!!!ρε ποια λαμόγια στηρίζαμε τόσα χρόνια;;;;;;;πως μας είχαν παραμυθιάσει και τρέχαμε για όλους αυτούς;;;;;;;;;τελικά είμαστε ηλίθιος λαός!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 39 κατασκευαστές "πλυντηρίων" συστήνουν ARIEL (Αϊβαλιώτη)!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive