Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ για ΑΔΩΝΙ: ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ, ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΦΥΝΤΑΝΙ ΚΑΙ ΣΑΠΡΟΦΥΤΟ!!

parto_piso
Οι δύο πολιτικοί αντάλλαξαν βαριές κουβέντες
Σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Ευάγγελο Αντώναρο στο twitter, με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών και τις διεργασίες για την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία....

Η κόντρα ξεκίνησε το πρωί, όταν ο Ευάγγελος Αντώναρος αποφάσισε να απαντήσει στις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ότι αν ο Αντώνης Σαμαράς θα έβαζε υποψηφιότητα, θα τον στήριζε για επανεκλογή στη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Στην ανάρτησή του στο Twitter o πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει λόγο για «ακροδεξιά σαπρόφυτα που ονειρεύονται επαναφορά του κυρίου που οδήγησε τη Νέα Δημοκρατία στον ιστορικό της πάτο».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε σε τόνους ειρωνικούς κάνοντας λόγο για «Ψύχραιμο, κόσμιο και συνετό λόγο, υπόδειγμα μεσαίου χώρου, ικανού να τραβήξει κεντρώους στη Νέα Δημοκρατία».
Στη συνέχεια ο Ευάγγελος Αντώναρος επανήλθε γράφοντας σε νέα ανάρτησή του ότι «Επιλέγω με ποιούς συνομιλώ πολιτικά. Πάντως όχι με μαϊντανούς, σώγαμπρους και ακροδεξιά φυντάνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive