Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΟΚ! Έκρυψαν πλεονάσματα για να χρεωκοπήσει η Ελλάδα

ikoΚαταπέλτης για τον Αντρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, η αναίρεση της αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου όπως και για όσους οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια και τα τεράστια χρέη.
Στημένη μεθοδολογία υπήρξε, όπως προκύπτει από την έκθεση της δικαστικής λειτουργού. Απέκρυβαν πλεονάσματα από δημόσιους οργανισμούς και έτσι η χώρα αποκλείστηκε από τις διεθνείς αγορές ενώ διογκώθηκε και ο δανεισμός μας. Σε δίκη θα παραπεμφθούν, όπως όλα δείχνουν για ψευδή επιβεβαίωση και βλάβη για το ελληνικό δημόσιο ενώ θα διερευνηθούν και τα εξής:...

- Η σύνδεση της αλλοίωσης του ελλείμματος με την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια, τα επιπλέον τοκοχρεολύσια ύψους 210 δισεκατομμυρίων και οι ζημιές των ασφαλιστικών ταμείων από το PSI.
- Το περίφημο swap της Goldman Sacks που δομήθηκε επί κυβέρνησης Σημίτη για να μπούμε στην ΟΝΕ.
Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που διαθέτει η δικαιοσύνη, από καταθέσεις μαρτύρων και αναμένεται "σεισμός" στο πολιτικό σύστημα.
Τέλος, ένα από τα στοιχεία είναι ότι για να επιτευχθεί από τον κύριο Γεωργίου και τους υπόλοιπους η αλλοίωση των στοιχείων απέκρυβαν τα πλεονάσματα 500 οργανισμών του δημοσίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive