Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Αριστερά του χαβιαριού και της σαμπάνιας

Εκεί κατάντησε ο προοδευτικός χώρος που κάποτε έβγαλε πολιτικούς που δεν είχαν ούτε τα λεφτά για την κηδεία τους. Είσαι αριστερός που σε έχει συνεπάρει το... όραμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ακούς για αναδιανομή του πλούτου, για φορολόγηση των πλουσίων, για πόλεμο κατά της διαπλοκής, για μεταρρυθμίσεις με αριστερό πρόσημο και μια προοδευτική στροφή της χώρας. Κι αφού τα ακούς όλα αυτά ψηφίζεις Αλέξη, στηρίζεις τον ΣΥΡΙΖΑ και βέβαια το ξύλο και τον λογαριασμό τα τρως μετά την κάλπη....
Το αριστερό αυτό κόμμα εξελέγη αφού στα τηλεπαράθυρα και στις συγκεντρώσεις έβλεπε κανείς νέους ανθρώπους ή παλαιούς που όμως δεν είχαν φθαρεί από το πολιτικό σύστημα. Αυτό ακριβώς πούλησε. Το νέο, το αγνό, το φτωχό πλην τίμιο. Και καλά έκανε, στις εκλογές και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται.
Και τώρα; Επτά μήνες μετά δείτε ποιοι είναι αυτοί που κερδίζουν τον χρόνο τους στα τηλεπαράθυρα. Δείτε ποιοι εμφανίζονται να απολογούνται για τους ίδιους ή για το κόμμα τους. Που είναι οι... αγωνιστές της Αριστεράς; Που είναι οι φτωχοί, οι μεροκαματιάρηδες εκπρόσωποι του ελληνικού λαού που έβγαιναν και ούρλιαζαν για τα ιερά και τα όσια της χώρας;
Ποιοι είναι τώρα οι «αριστεροί» των τηλεπαράθυρων; Ένας Μητρόπουλος που δεν ξέρει τι έχει, που τσακώνεται, ουρλιάζει και απειλεί με αυτοκτονία για ένα εκατομμυριάκι ευρώ. «Μαύρο» όχι παίξε γέλασε. Κι όμως, αυτός κουνά το δάχτυλο στον Τσίπρα και του λέει: Είμαι ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής. Θα τολμήσεις να με διώξεις;
Βλέπεις στα τηλεπαράθυρα τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, άλλη αριστερή αυτή. Που πάει με το κόμμα Λαφαζάνη για να υπερασπιστεί τα δίκαια του λαού. Ποια αυτή που δεν ξέρει τι έχει. Η πορφυρογέννητη κόρη του μεγαλοδικηγόρου, αιώνιου προέδρου. Κι όμως, αυτή είναι η αριστερή που θα μας σώσει.
Βγαίνει να υπερασπιστεί την αριστερά ο... Κατρούγκαλος. Τι σχέση έχει αυτός με την τεράστια περιουσία και τα λεφτά που το 99% του ελληνικού λαού δεν θα δει ποτέ στη ζωή του;
Βγαίνει ο Βούτσης ή ο Λαφαζάνης οι οποίοι δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους. Δεκαετίες κομματόσκυλα της αριστεράς που δεν ξέρουν τι σημαίνει μόχθος. Και αυτοί θα μας υπερασπιστούν από τους κακούς πλούσιους.
Βγαίνει ο Τσακαλώτος που δεν ξέρει τι έχει από λογαριασμούς στο εξωτερικό ή ο Σταθάκης, η Βαλαβάνη ή ο Στρατούλης με λεφτά σε ξένες τράπεζες ή δεκάδες ακίνητα.
Υπερασπίζεται τον ΣΥΡΙΖΑ ποιος ο... Καμμένος που δεν ξέρει τι έχει ή ο Χαϊκάλης με τις off shore.
Τι να πει κανείς; Η αριστερά του χαβιαριού και της σαμπάνιας να υπερασπίζεται τα δίκαια του φτωχού ελληνικού λαού. Εκεί κατάντησε ο προοδευτικός χώρος που κάποτε έβγαλε πολιτικούς που δεν είχαν ούτε τα λεφτά για την κηδεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive