Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΤΩΡΑ ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ; ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ;

Κυβέρνηση: Το επικοινωνιακό Game, is over!-Η πρόταση των δανειστών είναι ένα σκληρό μνημόνιο - Media

ΑΥΤΗ τη στιγμή, πήραμε την πληροφορία, ότι ο Α.Τσίπρας εισηγείται στο υπουργικό συμβούλιο που βρίσκεται σε εξέλιξη ότι θα κάνει διάγγελμα στον λαο σε 10 -15 λεπτά απο τώρα , ζητώντας σύγκλιση της Βουλής ΣΗΜΕΡΑ Σάββατο και προκήρυξη δημοψηφίσματος την ερχόμενη Κυριακή. Νεότερα σε λίγο.

2 σχόλια:

  1. Είμαστε μπροστά σε μία μεγάλη απόφαση για το μέλλον της χώρας μας. Μια απόφαση συνείδησης που θα κρίνει το μέλλον μας. Απο την αρχη του εθνου μας, η τυραννία και ο σκοταδισμος παντα μας εβρισκε εμπόδιο. Απο τις Θερμοπυλες μεχρι το Μανιακι το ελληνικό εθνος έχει απόδειξει οτι δεν σηκώνει τον ζυγό. Είμαι αυτοδημιουργητος επιχειρήματιας 36 χρόνων με 2 παιδιά. Ισως χασω την επιχείρηση μου, ομως μονο μια λέξη αντηχεί μεσα στην ελληνική καρδιά μου. Δεν μπορώ άλλο! Ενα μεγάλο οχι και

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είσαι ούτε επιχειρηματίας ούτε τίποτα. Είσαι ένας απατεώνας και καραγκιόζης, προβοκάτορας, συρυζαίος που προσπαθεί να αβαντάρει τον Αλέξη.Ντροπή σου άτιμε πρακτορίσκε. Άντε χάσου άχρηστε ενθοπροδότη, χαφιέ.ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ= ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive