Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ο Πάτρικ Γιάνναρος (ΦΩΤΟ) άνεργος γιος του διοικητή του ΕΛΠΙΣ, ήταν ο 26χρονος που αυτοκτόνησε στο Μετρό

Τις χειρότερες στιγμές της ζωής του ζει ο Θοδωρής Γιάνναρος,  διοικητής του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ. Έχασε ξαφνικά το γιο του και η οικογένεια βυθίστηκε σε βαρύ πένθος. Ο γιος του, Πάτρικ, ήταν ο 26χρονος που αυτοκτόνησε χθες το μεσημέρι πέφτοντας στις ράγες του Μετρό, στην Ακρόπολη. Ο Θοδωρής Γιάνναρος είναι συντετριμμένος και σε σύντομη επικοινωνία μας μαζί του δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που συνέβη. Ο Πάτρικ Γιάνναρος σύμφωνα με πληροφορίες μόλις είχε απολυθεί από την δουλειά του και δεν ήταν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.
Ο πατέρας του Θοδωρής Γιάνναρος ξεσπάει με πόνο στο προσωπικό του προφίλ στο facebook για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του 26χρονου γιου του : "Και εσεις, κυβερνωντες, πρωην και νυν, αναλογιστειτε το μεριδιο ευθυνης που εχετε. Μας τα πηρατε ολα, μας εγκαταλειψατε μεσα στο σκοταδι... Εκει ακριβως που ο Πατρικ μη βρισκοντας διεξοδο επελεξε το μονοπατι το μακρυ και το μοναχικο, με μας που τον αγαπαμε να τον αναζητουμε απεγνωσμενα..." Λίγο πριν είχε περιγράψει την τελευταία στιγμή που τον είδε λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του:...

"Ησουν δυνατος, εξυπνος, ξεροκεφαλος, και ησουν ο γιος που αγαπουσα πολυ. Πριν φυγω, χθες το πρωι σε αγκαλιασα, σε φιλησα και σου ειπα πως σε αγαπαω παρα πολυ... Δεν απαντησες,,, αλλα μετα απο λιγο πηγες για το μεγαλο ταξιδι... Πως μας αφησες ετσι με τοση αγαπη στην καρδια για σενα. Που μπορουμε να τη δωσουμε? μαλλον πουθενα γιατι ανηκει μονο σε σενα και μας παρασερνει σε αγνωστες ατραπους, σε αγνωστα μονοπατια και σ" ενα αγνωστο αυριο... Αντιο αγαπημενε μου Πατρικ. Σιγουρα θα ξανασυναντηθουμε... μονο που δεν ξερουμε το ποτε.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive