Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Αυτό που βρήκαν οι γιατροί μέσα στον πνεύμονα 11χρονου

Μπορεί οι γιατροί να βλέπουν πολλά καθημερινά αλλά υπάρχουν και κάποια περιστατικά που τους ξεπερνούν! Ένας 11χρονος  εκεί που μιλούσε με τη μητέρα του, άρχισε να δυσκολεύεται να αναπνεύσει, έπιασε τον λαιμό του, γούρλωσαν τα μάτια του και λιποθύμησε.Αμέσως η  μητέρα του τον πήγε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί εντόπισαν πως ο11χρονος Xiaobo Chien, αναπνέει αλλά με δυσκολία. Αμέσως του έκαναν ακτινογραφία και διαπίστωσαν ποια ήταν η αιτία. Μια..
βδέλλα είναι φωλιάσει στη βάση του λαιμού του. Του έπινε το αίμα και για το λόγο αυτό ο μικρός είναι πόνους στον λαιμό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ενώ όποτε η βδέλλα αναδευόταν, του έκλεινε τους αεραγωγούς και ο μικρός λιποθυμούσε.
Μια βδέλλα μεγαλύτερη από 7 εκατοστά είχε φωλιάσει στον λαιμό ενός 11χρονου παιδιού. Ο μικρούλης για αρκετό καιρό παραπονιόταν ότι είχε πονόλαιμο και παρά τις θεραπείες, εκείνος συνέχιζε να πονάει. Κάποια στιγμή στο σπίτι, ο μικρός

Οι γιατροί αμέσως τον έβαλαν στο χειρουργείο, όπου και του αφαίρεσαν το ζωύφιο. Η βδέλλα δεν είχε προκαλέσει κάποια μόλυνση και ο μικρός αναρρώνει μια χαρά.
Τώρα πως μπήκε μία βδέλλα μέσα στο λαρύγγι του 11χρονου, η μητέρα του έχει την απάντηση: «Κάθε πρωί για να πάει στο σχολείο ο Xiaobo περνάει από μια λίμνη. Εκεί προφανώς θα ήπιε νερό και κάποια προνύμφη θα έμεινε μέσα στο λαρύγγι του, η οποία μεγάλωσε…»
Επιμέλεια: Viralnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive