Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΑΘΗΝΑ. Τα αποκαλύπτει όλα η Αντζελα, αφέντρα-ιδιοκτήτρια Μεγάλα ονόματα στον οίκο της ηδονής



Βράδυ Σαββάτου και τα νεοκλασικά κτίρια της οδού Φυλής φωτίζουν δεκάδες κόκκινα φανάρια. Στον θρυλικό αθηναϊκό δρόμο σεργιανίζουν παρέες ανδρών που μπαινοβγαίνουν στους οίκους ανοχής. Στον αριθμό 104 όμως, όπου στεγάζεται το μεγαλύτερο ελληνικό sex studio (μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από τη διάσημη Red Light District του Αμστερνταμ), η είσοδος δεν είναι εντελώς ελεύθερη! Αντιθέτως γίνεται face control από τον γεροδεμένο σεκιουριτά μπροστά...
από τη βαριά σιδερένια πόρτα. Αυτό το studio, που φέρει την υπογραφή της αφέντρας Αντζελας (σημείο αναφοράς στον χώρο του φετίχ και του επαγγελματικού BDSM), δέχεται επώνυμους πελάτες υπεράνω υποψίας και «εκπροσώπους» της υψηλής κοινωνίας, λάτρεις του πληρωμένου έρωτα που έχουν άγρια βίτσια και αναζητούν ερωτικές υπηρεσίες σε ένα χλιδάτο περιβάλλον, το οποίο προσφέρει ασφάλεια, υγιεινή και κυρίως απόλυτη εχεμύθεια! «Οι Ελληνες είναι ο πιο ανώμαλος λαός στον πλανήτη!» λέει η Αντζελα με το αφοπλιστικό χαμόγελό της και το κορμί που αναστατώνει και ξεναγεί την «Espresso» στο τριώροφο studio Oriental:

«Είμαι σε αυτή τη δουλειά πολλά χρόνια, έχω εργαστεί σε χώρες της Ευρώπης και έχω συνευρεθεί με πάρα πολλούς άντρες. Μπορώ να πω πια ότι οι άντρες εδώ είναι οι πιο πρόστυχοι! Κάνουν σεξ με όλους τους τρόπους! Και όποιος περνάει αυτή την πόρτα αλλάζει αμέσως, αφήνοντας απέξω ταμπού και ανασφάλειες. Τα παιχνίδια υποταγής και κυριαρχίας και το αυταρχικό σεξ έχουν μπει στη ζωή του Ελληνα εδώ και μία δεκαετία και οι πελάτες πλέον ζητούν τα πάντα χωρίς δισταγμό και ντροπή. Εδώ ζουν τις πιο δυνατές ερωτικές τους φαντασιώσεις» λέει.
Κοκτέιλ
Μετά τη σιδερένια πόρτα, στο ισόγειο υπάρχει το μπαρ. Με τα κοκτέιλ στο χέρι και περιτριγυρισμένοι από αιθέριες υπάρξεις, ντυμένες με τα απολύτως απαραίτητα, κάποιοι κάθονται στο μπαράκι και άλλοι ανεβαίνουν τις σκάλες με προορισμό κάποιο από τα συνολικά επτά πολυτελή δωμάτια (του πόνου και της ηδονής). Τα τρία είναι θεματικά και αφορούν αυταρχικά παιχνίδια υποταγής και κυριαρχίας για τους λάτρεις του σαδομαζοχισμού και των προγραμμάτων φετίχ. 
Σε αυτά, εκτός από μεταλλικά κλουβιά, βαριά δερμάτινα έπιπλα και βιτρίνες με δεκάδες ερωτικά βοηθήματα, υπάρχουν και πλήρως εξοπλισμένες γκαρνταρόμπες με στολές για κάθε γούστο. Στο private σαλονάκι του δεύτερου ορόφου, έξω από τα δωμάτια του BDSM, δεσπόζουν αλυσίδες, μαστίγια, χειροπέδες, σταυροί χιαστί, ερωτικά βοηθήματα, ανδρικά ομοιώματα, ακόμα και μία δερμάτινη κούνια. Στο ένα από αυτά η πόρτα είναι κλειστή. Κάποιος πελάτης ζει τις δικές του φαντασιώσεις.
«Από τα δωμάτια του αυταρχικού έχει περάσει πολύς κόσμος. Επώνυμοι που δεν πάει το μυαλό σας!» λέει η Αντζελα και αποκαλύπτει:

«Η λίστα των πελατών που προτιμούν πικάντικα παιχνίδια περιλαμβάνει τρανταχτά ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και γνωστούς επιχειρηματίες, μεγαλοδημοσιογράφους, δικηγόρους και γιατρούς, ακόμη και πολιτικούς που θέλουν να ζήσουν “παράνομες” και απόκρυφες φαντασιώσεις τους, χωρίς φραγμούς. Προκειμένου να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα, κάποιοι από αυτούς κλείνουν τα ραντεβού τους τηλεφωνικά και κάποιοι άλλοι μέσω e-mail. Στα αυταρχικά προγράμματα οι επιλογές είναι πολλές, όπως τα sessions ποδολαγνείας. Οι τιμές ξεκινούν από τα 50 ευρώ και εκτοξεύονται, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Ασφαλώς, ο τελευταίος έχει πάντα τον ρόλο του υποτακτικού. Οι αφέντρες είμαστε εμείς. Προσωπικά, έχω εκπαιδεύσει πολλές γνωστές Ελληνίδες αφέντρες. Οι γνώστες το ξέρουν».
Καυτά πάρτι με δωράκια

Το εν λόγω studio είναι πια γνωστό για τα καυτά sex parties που διοργανώνει, παρουσία δεκάδων πελατών. «Κατά καιρούς διοργανώνουμε parties που έχουν μεγάλη απήχηση. Σε αυτά, εκτός από δωρεάν κοκτέιλ και σεξ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, γίνονται ακόμα και κληρώσεις, με τους τυχερούς πελάτες να μοιράζονται έπαθλα, όπως διανυκτερεύσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία αλλά και free επισκέψεις στο studio με τις κοπέλες της αρεσκείας τους. Μάλιστα σε μια περίπτωση ένας από τους τυχερούς, που κέρδισε ένα free 24ωρο μέσα στο studio και σεξ με όποια κοπέλα ήθελε, έμεινε πάρα πολλές ώρες και έκανε τόσο σεξ που στο τέλος φοβηθήκαμε ακόμη και για την υγεία του! Ο τύπος ήθελε να το χαρεί και ήταν κυριολεκτικά ασταμάτητος» μας λέει.
«Οι πελάτες μου είναι καλοί φίλοι»
Λίγο πριν από την αποχώρησή μας από το τριώροφο της οδού Φυλής, η Αντζελα μας εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να ανοίξει το studio: «Προτού το ανοίξω είχα εργαστεί σε πολλά μαγαζιά. Δυστυχώς, στη χώρα μας η κατάσταση είναι τραγική, αφού οι περισσότεροι οίκοι ανοχής είναι παρακμιακοί. Αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που αποφάσισα να ανοίξω αυτό τον χώρο. Θέλω οι άντρες που έρχονται εδώ να νιώθουν ασφάλεια, να ξέρουν πως όλες οι κοπέλες είναι υγιείς και καθαρές. Ολα τα δωμάτιά μας είναι εξοπλισμένα με ντους, τουαλέτα και αποστειρωμένες πετσέτες. Επιπλέον, στον χώρο υπάρχει security αλλά και συνεργείο καθαρισμού επί 24ωρου βάσεως».

Η Αντζελα δηλώνει ότι απολαμβάνει τη δουλειά της και θεωρεί τους πελάτες φίλους: «Εχω πελάτες από όλο τον κόσμο. Η σχέση μου μαζί τους είναι πολύ στενή. Με ορισμένους συζητάμε ακόμη και για τα προβλήματά τους στο σπίτι τους!».

Από τους
Ανδρέα Αξιώτη, Γιούλη Σταρίδα
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

Περισσότερες φωτογραφίες: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive