Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ξέρεις τι κάνουν τα πιράνχας; Το βίντεο που θα σε αφήσει άφωνο! ΒΙΝΤΕΟ

Ξέρεις τι κάνουν τα πιράνχας; Το βίντεο που θα σε αφήσει άφωνο!
Τα πιράνχας όλοι θα τα έχετε ακούσει. Σίγουρα πολλοί θα θεωρείτε ότι όσα λέγονται είναι υπερβολικά. Αν το νομίζεται αυτό δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο από τη Βραζιλία και θα αλλάξετε γνώμη στη στιγμή! Τα πιράνχας "λατρεύουν" το αίμα, αποδεικνύονται εξαιρετικά επιθετικά και άκρως επικίνδυνα και όπου υπάρχουν, το κολύμπι είναι κάτι παραπάνω από... απαγορευτικό. Το βίντεο που ακολουθεί έχει καταγραφεί...
σε περιοχή της Βραζιλίας. Ένα κομμάτι κρέας στο ποτάμι, και το... πάρτι αρχίζει! Την ακόρεστη λαιμαργία των πιράνχας τέσταραν ψαράδες σε μια λίμνη της Βραζιλίας, προσφέροντας έναν καλό λόγο να το ξανασκεφτούν σε όσους έβλεπαν με καλό μάτι μια απόδραση… δροσιάς. Τρομάζεις με το θέαμα αυτό και το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να πέσεις στα δόντια τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive