Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ. Καίνε οτι βρούν οι ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ στην Αθήνα. Δείτε το βίντεο

Πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθηνάς. Φωτιές, οδοφράγματα, μολότοφ και ζημιές

Ένταση επικρατεί τη τελευταία ώρα στο κέντρο της Αθήνας, αμέσως μετά τη λήξη της πορείας που πραγματοποίησαν νωρίτερα αντιεξουσιαστές και αναρχικοί κατά των φυλακών τύπου Γ’ και υπέρ των απεργών πείνας. Όταν η πορεία επέστρεφε προς τα Εξάρχεια σημειώθηκαν μικροσυμπλοκές με δυνάμεις των ΜΑΤ κοντά στη Νομική σχολή και στη συνέχεια τα επεισόδια γενικεύτηκαν και έφτασαν μέχρι το Πολυτεχνείο όπου στήθηκαν οδοφράγματα στην οδό Στουρνάρη....
Ένταση στο κέντρο της Αθήνας
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων πραγματοποιήθηκε επίθεση στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη ενώ πυρπολήθηκε  ένα πολυτελές όχημα στον ίδιο δρόμο και ένα ακόμα στην οδό Στουρνάρη. Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν αναπτυχθεί στην ευρύτερη περιοχή ενώ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φαίνεται να υπάρχει εκτόνωση της έντασης. 

Play Button

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive