Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ STAR


«Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Όσο θα υπάρχει ανάγκη για λεφτά, θα υπάρχουν Μνημόνια. Η ονομασία δεν έχει και μεγάλη σημασία. Νομίζω λοιπόν ότι θα πρέπει να είμαστε αρκετά δυνατοί, με σύμπνοια και ομόνοια, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τους δανειστές».
Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και τη δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου.
Για τη δικαστική διερεύνηση υποθέσεων...

Ευτυχώς δεν μου αποδόθηκε κατηγορία για τη δολοφονία του Καίσαρα, ή του Κέννεντυ! Κάτι είναι κι αυτό… Όμως, ας μιλήσουμε σοβαρά. Ο κόσμος έχει καταλάβει περί του τι πρόκειται ακριβώς αναφορικά με την υπόθεση που επιχειρούν να με εμπλέξουν. Όλοι ξέρουν πλέον ότι πρόκειται περί σκευωρίας. Άλλωστε οι ίδιες γραφίδες που έγραψαν όλα αυτά σε βάρος μου, οι ίδιες, λίγες μέρες μετά, ανασκεύασαν. Άρα όλοι γνωρίζουν πολύ καλά τι επιχείρησαν να στήσουν κάποιοι σε βάρος μου. Εν πάση περιπτώσει, αυτοί που σχεδίασαν αυτό, ήθελαν να ξεκινώ τις προεκλογικές συνεντεύξεις μου με αυτό το θέμα.

Ποιοι σχεδίασαν αυτή τη σκευωρία
Είναι οι ίδιοι που διέδιδαν στις ευρωεκλογές ότι ο Καρατζαφέρης «είναι νεκρός» και ξαφνικά βρέθηκαν με το 2,8%. Το βράδυ του Σαββάτου, μου έδιναν 0,5% και σε λίγες ώρες βρέθηκαν να «ατενίζουν» το 2,8%. Καταλαβαίνετε ότι αυτό, δεν μπορούσε να «περάσει» έτσι… Εγώ πάντως έχω ήσυχη τη συνείδησή μου και θα δώσω τη μάχη και θα τη δώσω πιο δυνατά από κάθε άλλη φορά.

Περί σκευωρών
Σκευωρία δεν ήταν το να μιλάς με τον άλλο στο τηλέφωνο και από κάτω να του παίρνεις τα στελέχη του, τον κ. Βορίδη και Γεωργιάδη; Δεν είναι το ίδιο όταν παίρνεις από τον «βαστάζο» σου την Κα Γκερέκου; Σαφέστατα δείχνει ότι μερικοί έχουν σημαντικό έλλειμμα ευθύνης και ευπρέπειας… Εν ολίγοις μιλάμε για μια καθεστωτική αντίληψη που θέλει σώνει και καλά την καρέκλα και ό,τι είναι απέναντι το ισοπεδώνει.

Η αποδοχή του ΛΑ.Ο.Σ  από την κοινωνία
Σήμερα, σε σχέση με το ’12, το ΛΑ.Ο.Σ έχει επανακάμψει στη συνείδηση της κοινωνίας. Σήμερα όλοι πλέον έχουν καταλάβει και αναγνωρίσει την υπεύθυνη στάση του κόμματος μας απέναντι στα πράγματα. Τότε μας έλεγαν διάφορα. Από «κωλοτούμπες» μέχρι ότι άλλο θέλετε. Σήμερα όμως που είδαν όλοι την εξέλιξη των καταστάσεων, κατάλαβαν πόσο δίκιο είχαμε.
Όλα αυτά, κυρίως όμως η αναγνώριση του λαού, με κάνουν να αισθάνομαι πάρα πολύ δυνατός και μου δίνουν όρεξη και κέφι να παλέψω την επόμενη των εκλογών.

Για το «αύριο» των εκλογών
Φαντάζει αβέβαιο το μέλλον. Σαφώς αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να δούμε. Ο κ. Τσίπρας θα είναι πρώτος, αλλά αυτοδυναμία δεν βλέπει. Ωστόσο, δεν μπορώ να μην παρατηρήσω, ότι δεν έκανε η πολιτική του κ. Τσίπρα τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, αλλά η πολιτική του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου. Και έτσι ο κ. Τσίπρας, έρχεται στα πράγματα. Ένας αλλαγμένος, ένας «μεταλλαγμένος» πολιτικά, σε σημείο που αισθάνομαι ότι είναι πιο κοντά σε μένα, παρά στον κ. Λαφαζάνη. Τώρα το πώς θα τα βρούνε μεταξύ τους, είναι μιας άλλης τάξεως θέμα και θα εξαρτηθεί ποιος θα είναι μέσα για να μπορέσει να συγκρατήσει το «ό,τι ήθελε προκύψει…»

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ
Δεν θα μπορούσα να στηρίξω κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Τη θεωρώ ανίερη σχέση. Δεν είμαι Καμμένος που «μπορεί και το ένα και το άλλο…». Ούτε μπορώ να διασχίζω την «παραλιακή λεωφόρο» αριστερά, δεξιά, χωρίς να βγάζω φλας… Είμαι σε μια σταθερή πορεία. Πιστεύω όμως ότι σε κορυφαία θέματα, θα μπορούσαμε όλοι να αναπτύξουμε μια ενιαία εθνική συνείδηση και να πάμε όλοι μαζί «πάνω» και να υποστηρίξουμε ορισμένα θέματα.

Τα Μνημόνια δεν τελειώνουν
Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Όσο θα υπάρχει ανάγκη για λεφτά, θα υπάρχουν Μνημόνια. Η ονομασία δεν έχει και μεγάλη σημασία. Νομίζω λοιπόν ότι θα πρέπει να είμαστε αρκετά δυνατοί, με σύμπνοια και ομόνοια, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τους δανειστές.

Για τους κ. Σαμαρά και Βενιζέλο
Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος, σαφώς ζυγίστηκαν και βρέθηκαν ελλιπείς. Τους δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για 30 μήνες και αυτοί κατέστρεψαν την οικονομία της Ελλάδας. Όπου γυρίσετε, φτωχός, άστεγος, πεινασμένος. Όλος ο κόσμος διαμαρτύρεται. Δεν μπόρεσαν να πετύχουν ούτε το «minimum» των προσδοκιών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive