Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Kάντε κάτι. ΕΚΤΟΣ Βουλής μένει ο Ταμήλος. Ποιοί άλλοι δεν μπαίνουν


Εκτός της νέας Βουλής φαίνεται πως μένουν πολλοί μέχρι πρότινος βουλευτές, λόγω της αλλαγής των συσχετισμών δυνάμεων εντός του κοινοβουλίου.Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία (12.30 το βράδυ), μπορούμε να πούμε ότι:...
- Εκτός μένει ο Γιάννης Μανιάτης, καθώς το ΠΑΣΟΚ δεν παίρνει έδρα στην Αργολίδα.
- Εκτός μένει ο Γιώργος Νταβρής (ΝΔ), καθώς στην Άρτα βρίσκεται πολύ πίσω σε σταυρούς από τον Γιώργο Στύλιο, που προπορεύεται.
- Εκτός μένει, φυσικά, ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού μολονότι έχει συγκεντρώσει περισσότερους σταυρούς από κάθε άλλο υποψήφιο οποιουδήποτε κόμματος στην Αχαΐα, το κόμμα του δεν μπαίνει στη Βουλή.
- Εκτός φαίνεται να μένει η Μίκα Ιατρίδη (ΝΔ) στα Δωδεκάνησα, καθώς είναι αυτή τη στιγμή τέταρτη σε σταυρούς. Στην ίδια περιφέρεια, εκτός μένει ο Δημήτρης Κρεμαστινός (ΠΑΣΟΚ), αφού το ΠΑΣΟΚ δεν κερδίζει έδρα.
- Εκτός μένει ο Γιώργος Ντόλιος στον Έβρο, αφού το ΠΑΣΟΚ δεν κερδίζει έδρα.
- Εκτός φαίνεται να μένει ο Κώστας Μαρκόπουλος, καθώς στην Εύβοια η ΝΔ βγάζει έναν μόνο βουλευτή, και αυτή τη στιγμή στους σταυρούς προηγείται ο Σίμος Κεδίκογλου.
- Εκτός μένει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος στην Ημαθία, καθώς αυτή τη στιγμή είναι πέμπτος σε σταυρούς από τη ΝΔ στην Ημαθία.
- Εκτός φαίνεται να μένει ο Μιχάλης Κασσής, αφού το ΠΑΣΟΚ δε φαίνεται να βγάζει βουλευτή στα Ιωάννινα.
- Εκτός μένει η Άντζελα Γκερέκου, καθώς βρίσκεται πολύ πίσω σε σταυρούς από τον πρώτο μέχρι στιγμής για τη ΝΔ στην Κέρκυρα, Στέφανο Γκίκα.
- Εκτός μένει ο Πάρις Κουκουλόπουλος, αφού το ΠΑΣΟΚ δε βγάζει βουλευτή στην Κοζάνη.
- Εκτός φαίνεται να μένει η Φεβρωνία Πατριανάκου, που υπολείπεται αρκετές εκατοντάδες σταυρών του πρωτοπόρου της ΝΔ στη Λακωνία, Αθανάσιου Δαβάκη. Αμφίβολο είναι επίσης αν το ΠΑΣΟΚ θα βγάλει έδρα στη Λακωνία, κάτι που αν δε συμβεί, θα μείνει εκτός ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.
- Στη Λάρισα, εκτός φαίνεται να μένει ο Δημήτρης Γελαλής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η Άννα Βαγενά προπορεύεται σε σταυρούς.
- Στην Πέλλα, εκτός φαίνεται να μένει ο Δάνης Τζαμτζής, καθώς η ΝΔ παίρνει μία έδρα, που πιθανότατα καταλαμβάνει ο Γιώργος Καρασμάνης.
- Στις Σέρρες, εκτός φαίνεται να μένει ο Θεόφιλος Λεονταρίδης (ΝΔ), ενώ αμφίβολο είναι αν θα πάρει έδρα στην περιφέρεια η Χρυσή Αυγή, την οποία διεκδικεί ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος.
- Στα Τρίκαλα, πολύ πίσω από τον πρωτοπόρο σε σταυρούς για τη ΝΔ, Κώστα Σκρέκα, βρίσκεται ο Μιχάλης Ταμήλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive