Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ) Δείτε ποια είναι η ΣΕΞΙ Ξανθιά δικηγόρος που φέρεται ως σύντροφος του ΒΛΑΣΤΟΥ!

42

Παρά το εντυπωσιακό της σεξαπίλ η ξανθιά δικηγόρος του Παναγιώτη Βλαστού, Αδαμαντία Αγγελέτου δεν κατάφερε να πείσει τους ανακριτές Διαφθοράς και τον αρμόδιο Εισαγγελέα Γνωμοδοτήσεων και κρίθηκε προφυλακιστέα....

60
Η 35χρονη Αδαμαντία κόρη βιοπαλαιστών από τον Πειραιά πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων την Τετάρτη το πρωί όχι για να υπερασπιστεί κάποιο υπόδικο, αλλά τον ίδιο της τον εαυτό.
61
Από την πρώτη στιγμή τα βλέμματα όλων έπεσαν πάνω στο στενό μαύρο φόρεμά της με το στενό άσπρο πουκάμισο που τόνιζαν το πληθωρικό της στήθος, αλλά και στις μαύρες γόβες με την χαρακτηριστική κόκκινη σόλα σήμα κατατεθέν του Christian Louboutin.
Οι περισσότεροι ήξεραν για το ακριβό της γούστο, χαρακτηριστικό είναι ένα παράδειγμα όταν κάποια στιγμή στο παρελθόν πήγε να μπει στη ΓΑΔΑ και εκεί μάλωσε με τους
φρουρούς αφού δεν έβγαζε από πάνω της το παλτό της μάρκας Burberry!
63
Κι, όμως η σέξι εμφάνισή της δεν ήταν εκείνη που τη βοήθησε στην καριέρα της, αφού όπως λένε άνθρωποι που την γνώριζαν από παλιά, «η Αδαμαντία ήταν ένα καλό παχουλό κορίτσι, που της άρεσε το διάβασμα». Ήταν αρκετά δραστήρια και πάντα συμμετείχε σε δραστηριότητες του Πανεπιστημίου, όταν σπούδαζε.
65
Το διαζύγιο των γονιών της την είχε επηρεάσει αρκετά. Έχασε τα παραπανίσια κιλά έκοψε τα μαλλιά της ενώ μόλις βρήκε την ευκαιρία έκανε τατουάζ ένα διαμάντι.
66
Από νωρίς διακρίθηκε μεταξύ άλλων δικηγόρων γεγονός που τη βοήθησε να συνεργαστεί με μεγάλο δικηγορικό γραφείο του Πειραιά, μέχρι που αποφάσισε να ανοίξει το δικό της γραφείο.
Όπως λένε άνθρωποι που την γνωρίζουν η Αδαμαντία εκτός από πολύ καλή δικηγόρος στον ελεύθερο χρόνο της τον περνούσε με φίλους, ενώ της άρεσε να φορά το κράνος της και να
κάνει βόλτες με τη μηχανή της. Άνθρωπος έξω καρδιά, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της στο 
Facebook
διασκέδαζε αρκετά και χαιρόταν τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive