Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΥΛΗΣΕ το κόμμα του, ψήφισε Δήμα και τελικά με το ΛΑ.Ο.Σ θα κατέβει ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος. ΡΩΤΑΜΕ: "ΣΩΣΤΗ" επιλογή Πρόεδρε;

Με το ΛΑ.Ο.Σ θα κατέβει ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος

Στα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού θα βρίσκεται και ο ανεξάρτητος βουλευτής προερχόμενος από τη Χρυσή Αυγή, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης στο πρωινό του ΑΝΤ1. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αλεξόπουλος ΠΟΥΛΗΣΕ σε κρίσιμη ώρα το κόμμα του -ΟΠΟΙΟ και νάτανε- και υπερψήφισε !! την επιλογή του Μεγάρου Μαξίμου και της συγκυβέρνησης για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

9 σχόλια:

  1. Κινήσεις πανικού ακόμα χειρότερες από τον Κύρτζο και Μπάρπα ,
    Όποιος θέλει ας πάρει τηλέφωνο για να ενταθεί στα ψηφοδέλτια λέει ο άνθρωπος, αλλά κατά τα άλλα είμαστε πανέτοιμοι και ανεβαίνουμε και μπλα μπλα μπλα,
    Καλά αυτόν δεν του κόβει αλλά δεν υπάρχει κάποιος δίπλα του να του πει πως δεν κάνει για αυτή την δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμετική ανάρτηση. Καθε Έλληνας που σεβεται το καταστατικο ειναι ευπροσδεκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Πρόεδρε από τότε που δεν απάντησες εαν έχεις ή όχι offshore και όχι αν πήρες μίζα, δηλ. αν δραστηριοποιείσαι οικονομικά ΕΚΤΟΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ και αν έχεις ευρουλάκια ή δολλαριάκια ΕΚΤΟΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ με έχεις χάσει απο ψηφοφόρο σου.
    Πρώην ψηφοφόρος σου ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΜΕΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
    ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστα σαπια. ''ψηφοφορε' ανωνυμε

      https://www.youtube.com/watch?v=TM3OkZOCHBo

      Διαγραφή
  4. karpoezi ασχολήσου με το κόμμα σου και άσε τους άλλους. Ο Καρατζαφέρης είναι ο μόνος που μπορεί να πετύχει την συσπείρωση της πατριωτικής παράταξης και όχι ο αρχηγός σου για τον απλό λόγο ότι έχει επιχειρήματα και προτάσεις σε αντίθεση με τον αρχηγό σου που μόνο φωνάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς ήρθε! Από την στιγμή που ασπάζεται το καταστατικό του ΛΑ.Ο.Σ είναι καλοδεχούμενος! Ήταν και παλιά στον ΛΑ.Ο.Σ αλλά πήγε στην Χ.Α...εκεί δεν αηδίασε κανείς ε?ΟΞΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μοιράζει πολύ πόνο ο πρόεδρος βλέπω !!! Ο Κύριος Αλεξόπουλος ήταν ΛΑ.Ο.Σ πολύ πριν πάει στη Χ.Α, κατάλαβε το λάθος του και επανήλθε σπίτι του !!! Καλός όρισε λοιπόν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.youtube.com/watch?v=7wP3cc9Uwxo ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΜΙΛΑΜΕ...ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!!! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!!! ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΕΚΑΝΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Diladi tha paroume sto komma afton pou ekane sto komma tou akrivos oti mas ekanan oi adonis makis kai thanos?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive