Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Δημοκρατία και Διαφάνεια. Πόθεν Είσαι Alexis; Του Σπύρου Χατζάρα


Του ζήτησα μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2012, όταν έγινε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης , να μας δώσει μερικές βασικές πληροφορίες για το ποιος είναι, και ακόμα απάντηση δεν έλαβα. Επανέρχομαι, τώρα που πηγαίνει για 30% και ετοιμάζει «τη σφαγή των Κουλάκων» στην Κρώρα. (σ.σ. Τώρα λέγεται Στεφάνι)....
Τα απλά ερωτήματα για το ΠΟΘΕΝ ΕΙΣΑΙ του Alexis, έχουν να κάνουν με τη βασική υποχρέωση κάθε πολιτικού αρχηγού, σε μια Δημοκρατία, να ζει σε «γυάλινο σπίτι» και να υπάρχει «διαφάνεια», σε ότι τον αφορά. Ρώτησα τα εξής και περιμένω ακόμα απάντηση.
-1.Έχει βαπτιστεί ο Alexis; Πότε, Που; και από ποιόν;
-2. Η οικογένεια Τσίπρα από πότε κατοικούσε στην Άρτα ; Είχε πάντοτε αυτό το επώνυμο; Και στην απογραφή του 1939 απογράφηκαν με αυτό ή με άλλο επώνυμο ;
-3. Υπάρχει διαφορά αναμεσα στο επώνυμο Τσίπρας και στο Τζίπρας;
-4. Σε ποιο νεκροταφείο της Άρτας είναι θαμμένος ο παππούς Τσίπρας ή Τζίπρας και η Γιαγιά Τσίπρα.
-5. Ο παππούς που γεννήθηκε; -6.Υφίσταται είτε οικογενειακός είτε ατομικός τάφος «Τσίπρα» στην Άρτα; Μήπως οι τάφοι των Τζίπρα, βρισκόντουσαν στο νεκροταφείο που δωρίθηκε στον Δήμο ;
-6 . Ο μπαμπάς Παύλος και ο θειος Ηρακλής Τσίπρας γεννήθηκαν στην Άρτα ή στην Αθήνα; Πότε βαπτίστηκαν, σε ποιά εκκλησία και από ποιόν;
- 7. Μετά το 1959-60 υπάρχει κάποιος συγγενείς τους Τσίπρας , στην Αρτα;
-8.Το οικογενειακό όνομα της μητέρας του της Αρίστης ποιο είναι;

Αντί απάντησης τότε, κάποιοι Συριζαίοι έκαναν αναφορά για ρητορική μίσους και αφαιρέθηκε από το YouTube απόσπασμα της εκπομπής μου, «Η αλήθεια δεν έχει χορηγό» .
Εννοείται δεν υπήρχε καμιά ρητορική «μίσους» .Το μόνο που υπάρχει είναι απλά και πραγματικά ερωτήματα τα οποία σε μια Δημοκρατία κάθε πολιτικός αρχηγός θα πρέπει να μπορεί να απαντήσει.
Εδώ κοτζάμ Ομπάμα ανάρτησε το πιστοποιητικό γεννήσεως του στο διαδίκτυο , ο Αλεξ γιατί το αποφεύγει;

ΥΓ. Ελπίζω να τον ρωτήσουν και οι ψηφοφόροι του.

2 σχόλια:

  1. KAI ΕΣΥ ΒΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ;;; ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΛΟΥΖΩ;;;; ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΟΜΙΖΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν το κείμενο όπως και η φωτογραφία είναι δικό σου κ Χατζάρα, αφήνεις πολύ σοβαρά υπονοούμενα τα οποία εάν ΔΕΝ δημοσιοποιήσεις ΑΜΕΣΑ μπορεί να σε στείλουν στη Δικαιοσύνη ως άτομο "που αποκρύπτει σοβαρά γεγονότα εις βάρος του Ελληνικού Λαού"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive