Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Αστ. Ροντούλης (3/2/2014): Οι επόμενες γενιές θα ευγνωμονούν τον Αντ. Σαμαρά. Σήμερα: Θα στηρίξει το ΛΑ.Ο.Σ. στη Λάρισα. ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (αριστερά) ανταλλάσσει χειραψία με τον πρώην βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Αστέριο Ροντούλη (δεξιά), κατά την διάρκεια της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου. 
Για τιτάνια προσπάθεια από πλευράς του Πρωθυπουργού προκειμένου να εξέλθει η χώρα από την ύφεση έκανε λόγο ο πρώην βουλευτής Λάρισας (ΛΑΟΣ) και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αστέριος Ροντούλης, μετά από συνάντηση που είχε με τον Αντ. Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως είπε ο κ. Ροντούλης, όσοι καταμαρτυρούν διάφορα εναντίον του Πρωθυπουργού μπορούν να το πράττουν, στα πλαίσιο της δημοκρατίας, ωστόσο πρέπει να ξέρουν ότι οι επόμενες γενιές των Ελλήνων θα ευγνωμονούν τον Αντ. Σαμαρά.... Παράλληλα, επεσήμανε ότι στην προσπάθεια για έξοδο της χώρας από την ύφεση πρέπει να συνδράμουν «όλοι οι νουνεχείς Έλληνες» , καθώς ο κ. Σαμαράς «ενσαρκώνει μια δύναμη ελπίδας, σταθερότητας και ενότητας του ελληνικού λαού». Επίσης, ο κ . Ροντούλης εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας πεπεισμένος ότι « ελληνισμός με την ψήφο του θα απορρίψει τον εθνικό και κοινωνικό ολετήρα, κ. Τσίπρα».
ΚΩΣΤΗΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ:Το πόσο εκτιμώ τον Ροντούλη για τις ικανότητες του και το πόσο φιλος μου είναι το ξέρουν όλοι οι φίλοι μου στο Φ/Β. Μάς εδωσε μεγάλη χαρά σήμερα που έγινε γνωστό και από τον Πρόεδρο στο ΑΡΤ ότι επαναδραστηριοποιείται στον ΛΑΟΣ , στο "σπίτι" του! Αιβαλιώτης Κωστής

3 σχόλια:

  1. τελεια,και μετατις εκλογες παει ΝΔ,ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΛΑΟΣ =ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΙ ΣΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΥΠΗΡΞΕ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ι ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑ ΜΗ ΚΑΜΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο κϋριος ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΜΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΩΣΤΗ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΥΑ.
    ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός δεν είναι που είναι από τον Τύρναβο και φοράει ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ;;;;
    Που κατάντησες ρε Πρόεδρε, με αυτούς που μαζεύεις , θα "σώσεις" την ΠΑΤΡΙΔΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive