Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - ΚΛΑΨΤΕ! O Μισελοζιαννάτσης προσπαθεί να μασουλήσει... μη ξέροντας ότι τον παίρνει η κάμερα.ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ


Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο που προβλήθηκε στο «ΌΛΑ ΜΠΙΠ»
Από το πρωί του περασμένου Σαββάτου ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναγγείλει την απόφασή του να προχωρήσει σε απεργία πείνας μαζί με τους Σύρους πρόσφυγες που βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος....Ο βουλευτής τους ΣΥΡΙΖΑ με αυτόν τρόπο ήθελε να διαμαρτυρηθεί για ζητήματα όπως τα μέτρα που συζητούνται στην Βουλή, η τρόικα, το «άλλο ένα μνημόνιο» αλλά και οι δηλώσεις του Νταβούτογλου για συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου της Κύπρου.
Ωστόσο οι κάμερες άλλα δείχνουν...
Κατά την διάρκεια ζωντανού link στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ο βουλευτής δεν έχει καταλάβει πως βρίσκεται στον αέρα της εκπομπής και βγάζει... κάτι από μία σακούλα για να ξεγελάσει την... πείνα του.
Η απεσταλμένη δημοσιογράφος που έχει αντιληφθεί πως βρίσκονται στον αέρα κάνει νόημα στον... επαναστάτη βουλευτή και του υποδεικνύει να κρύψει πίσω αυτό που πήρε από την σακούλα που είχε δίπλα του.
Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εκπλήσσει τους δημοσιογράφους αφού πριν λίγες ημέρες είχε παρατήσει το sleeping bag του προκειμένου να πιει τον καφέ του σε καφετέρια.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ "ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ"
Την ακόλουθη απάντηση απέστειλε στα Μ.Μ.Ε ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης για το βίντεο του ΟΛΑ ΜΠΙΠ που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 και το οποίο τον δείχνει να ετοιμάζεται να φάει βάζοντας το χέρι στη σακούλα σε ζωντανή σύνδεση από την απεργία πείνας στο Σύνταγμα.  Μιλάει για βρώμικα παξιμάδια στο τέλος της ανακοίνωσης δηλαδή μας αποκαλύπτει τι είχε και η σακούλα; Η ανακοίνωση αναφέρει: "Σήμερα, βρίσκομαι στην πέμπτη μέρα απεργίας. Οι λόγοι που άρχισα προσωπικά την απεργία πείνας, ήταν:
Τα δύο μνημόνια σε ένα πακέτο, της Τρόικας.
Η συνεκμετάλλευση με τον Νταβούτογλου της ελληνικής δημόσιας περιουσίας.
Ο μέχρι σήμερα επικείμενος θάνατος ενός νέου ανθρώπου, του Νίκου Ρωμανού.
Οι Σύριοι πολιτικοί πρόσφυγες, οι οποίοι σέβονται το ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να τους δεχτεί, μιας και έχει 1,5 εκατ. ανέργους, αλλά προσπαθούν, ξεπερνώντας τα δικά μας ζητούμενα: Αναθεώρηση Δουβλίνου 3, αναθεώρηση συνθήκης Σένγκεν, αναθεώρηση του συμφώνου μετανάστευσης, σεβασμός της Ευρώπης ότι η Ελλάδα είναι σύνορο της.
Προσπαθούν να διεκδικήσουν 2 πράγματα:
1. Φαγητό, θέρμανση και φροντίδα στους ακρωτηριασμένους
2. Γρήγορες διαδικασίες για να πάρουν άσυλο και κατ' επέκταση διαβατήριο.
Η μνημονιακή μέχρι τώρα κυβέρνηση, τους έδωσε κτήριο για να πάνε, χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό, κατεστραμμένα παράθυρα και χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Επίσης, η μνημονιακή κυβέρνηση τους είπε ότι μπορεί να χορηγεί μέχρι 10 άσυλα την ημέρα. Ο απλός νους λέει ότι αφού είναι 650 άτομα, δια 10, σημαίνει 65 ημέρες σε συνθήκες δρόμου.
Ζητώ, στην πέμπτη ημέρα της απεργίας:
Αμέσως, όλοι, να πάνε σε τόπο με τροφή, θέρμανση, ύδρευση και γιατρό.
Να τοποθετηθούν άτομα στο υπουργείο με στόχο να μπορέσουν να χορηγούνται 50-100 άσυλα την ημέρα, ώστε γρήγορα να εξυπηρετήσουμε τη φυγή των ανθρώπων πριν θρηνήσουμε θύματα.
Υπήρξαν κακοήθη δημοσιεύματα, ότι δήθεν προτάσσω τον Σύριο, σε σχέση με την ανθρωποκτόνα πολιτική στον Έλληνα και δεύτερον ότι δήθεν, κάποιοι κακόπιστοι, μίλησαν για παξιμάδι που έτρωγα. Σε αυτούς απαντώ:
Ότι η συριακή λύση, δηλαδή, ο σεβασμός στον άνθρωπο και η αντιμετώπιση της εξαθλίωσης του Έλληνα, είναι το ίδιο πράγμα.
Στο δε δεύτερο, ας έρθουν να ρωτήσουν τους 650 Σύριους. Χτες το βράδυ που κρύωνα, ξύπνησα με κουβέρτα από δύο ζακετάκια παιδιών 7 ετών που με είχαν σκεπάσει και προτίμησαν να κρυώνουν αυτά, παρά να κρυώνω εγώ, που αν ήμουν ξύπνιος, εγώ θα έβγαζα το σακάκι μου για να τα σκεπάσω.
Αυτή είναι η απάντησή μου στα βρώμικα μυαλά που χρησιμοποιούν τα βρώμικα παξιμάδια, δηλαδή το ψέμα και την αλητεία, για να μειώσουν αυτόν τον υπέροχο αγώνα όλων μας.
Γιάννης Μιχελογιαννάκης
Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive