Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Άγριος καυγάς Σ.Βούλτεψη - Τ.Χριστοδουλίδου (πολλές φώτο) για την εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ


Η γνωστή πια συνεργάτης του Ανδρέα Λοβέρδου, Τάνια Χριστοδουλίδου, έστησε τεράστιο καυγά στην κυβερνητική εκπρόσωπο με αφορμή τα δημοσιεύματα που την αποκαλύπτουν ως παρουσιάστρια εκπαιδευτικής εκπομπής στη ΝΕΡΙΤ. Η Τάνια Χριστοδουλίδου, δημοσιογράφος, που βρίσκεται στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου από τις αρχές Σεπτεμβρίου, είχε εξασφαλίσει με την στήριξη του υπουργού παιδείας, την παρουσία της σε εκπομπή της ΝΕΡΙΤ, χωρίς  όμως τη σύμφωνη γνώμη της κυρίας Βούλτεψη. Η Τάνια Χριστοδουλίδου έγινε έξαλλη... με δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν το πολυδάπανο εγχείρημα και θεώρησε υπεύθυνη την κυβερνητική εκπρόσωπο. Της τηλεφώνησε από τις Βρυξέλλες που βρίσκεται με τον Ανδρέα Λοβέρδο και απλά έγινε χαμός! Η Τάνια Χριστοδουλίδου πριν από λίγα χρόνια συμμετείχε στο δελτίο ειδήσεων του STAR. Τότε η 27χρονη Τάνια αν και απόφοιτος του παιδαγωγικού του ΑΠΘ και διορισμένη δασκάλα στο δημοτικό σχολείο του Διονύσου, είχε μπει στη σχολή δημοσιογραφίας του… Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος ξεχώρισε το ταλέντο της.
Η Τάνια Χριστοδουλίδου βρέθηκε ως εκπαιδευτικός πια, αποσπασμένη στο Υπουργείο Παιδείας. Ο νέος υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος ξεχώρισε όπως λέγεται τις ικανότητες της νεαρής παρουσιάστριας και δασκάλας και εκτίμησε πως και με τις δύο ιδιότητές της μπορεί να προσφέρει τόσο για τις επαφές με τους δημοσιογράφους όσο και με τις γνώσεις της στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Εδώ και δύο μήνες η όμορφη Τάνια Χριστοδουλίδου συνοδεύει τον υπουργό Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδο σε όλα του τα ταξίδια και παρευρίσκεται σε όλες τις συνεδριάσεις. Έχει αναδειχθεί ως η πιο στενή και έμπιστή του συνεργάτιδα, όπως αναφέρουν υπηρεσιακοί παράγοντες και δημοσιογράφοι που παρακολουθούν το ρεπορτάζ του υπουργείου Παιδείας.
500

2 σχόλια:

  1. Μόνο η ζήλεια μπορεί να στερήσει το ΜΠΡΑΒΟ από τον κ Λοβέρδο για την επιλογή της διπλωματούχου στην παιδαγωγική ως συνεργάτιδάς του!
    Προσωπικά επικροτώ το γούστο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ή Ελληνική κυβέρνηση - καί ή αντιπολίτευση εδώ πού τά λέμε - ξεχωρίζουν γιά δύο εκ-διαμέτρου ( ή καί όχι ) καταστάσεις , όπου μόνον αυτές διαθέτουν :
    A) Στά ΜΟΥΝ1@ , απ' τά οποία είναι γιομάτες καί
    Β) στά ΚΑΙ Γ@ΜΩ ΤΑ ΜΟΥΝ1@ , τά οποία δέν είναι καί τόσο πολλά μέν , είναι όμως εξαιρετικά δε !
    Ρητορική ερώτησις : γίνεται νά φύγουν καί τά δύο μές απ' τήν Βουλή , όπου , έτσι κι αλλιώς , δέν έχουν καμμία μά ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ δουλειά εκεί μέσα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive