Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Μαρτυρία από την πολυκατοικία στα Εξάρχεια: Έτσι ανέβηκαν οι αναρχικοί στην ταράτσα μου & πέταγαν μολότωφ ΗΧΗΤΙΚΟ

A
«Την ώρα που γινόταν η φασαρία ακούω την πόρτα να ανοίγει. Ξαφνικά 300 άτομα μπήκανε μέσα!» τονίζει η Μαρία Τζανάκη, κάτοικος της πολυσυζητημένης πολυκατοικίας στα Εξάρχεια, στην ταράτσα της οποίας ανέβηκε ομάδα αναρχικών το βράδυ των επεισοδίων της 6ης Δεκεμβρίου. Παράλληλα, συμπληρώνει:...
«Δυστυχώς τους ανοίξανε συγκάτοικοι. Γέμισαν όλοι οι όροφοι. Αυτοί ζητoύσαν το κλειδί της ταράτσας για να πάνε πάνω και να πετάνε πέτρες στους αστυνομικούς. Τους είπαμε ότι δεν έχουμε κλειδί. Δυστυχώς ήμουν μόνη σε όλο τον όροφο και έτσι αυτοί δεν έβγαιναν έξω» λέει χαρακτηριστικά η κ. Τζανάκη.
eksarxeia
«Στην αρχή νόμιζα ότι μπήκαν μέσα για να προφυλαχθούν από τα δακρυγόνα. Αλλά τελικά δεν ήταν αυτό» υπογραμμίζει και συμπληρώνει ότι μαζί τους «υπήρχαν και πολλές γυναίκες».
a
Όπως τονίζει, φαίνονταν ότι δεν ήταν άνθρωποι που ήθελαν να προστατευτούν από τα δακρυγόνα.
«Έβγαζαν τις γλάστρες και τις πετάγανε από την ταράτσα προς τα κάτω» τονίζει. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι η ίδια γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και η απάντηση που έλαβε είναι ότι: «τα Εξάρχεια είναι άβατο».

1 σχόλιο:

  1. Ο ΜΕΘΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΝΟΝ ΟΙ ΑΝΕΛΘΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΑΛΛΟΙ ΗΣΑΝ ΚΑΤΩ, ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΟ(Ε)ΛΑΤΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ!
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive