Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ανατροπή για τις offshore του Καρατζαφέρη: «Δεν ήταν μίζα τα 1,65 εκ. ευρώ;»

Ποια η μεγάλη ανατροπή στο σκάνδαλο των τριών offshore, που φέρεται να εμπλέκεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης; Αλλάζουν τα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση των offshore του Γιώργου Καρατζαφέρη, όπως προκύπτει από τα νέα δεδομένα. Το πιο κρίσιμο ερώτημα είναι αν τα εμβάσματα συνολικού ύψους 1.650.000 ευρώ που πήγαν στηνoffshore Catalina, του Γιώργου Καρατζαφέρη είναι μίζα για τα ελικόπτερα «Σούπερ Πούμα». Όπως αποκαλύπτει το....
Παρασκήνιο, αν και η δικαστική έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί, ήδη ακούγεται έντονα η άποψη ότι δεν πρόκειται, όσον αφορά τα συγκεκριμένα ποσά, για μίζα. Την άποψη αυτή ενισχύει όχι το γεγονός ότι δεν ήταν υπουργός ο Γιώργος Καρατζαφέρης και δεν υπήρχε «αιτιώδης συνάφεια», ή γιατί το λέει ο ίδιος, αλλά ότι ενώ η σύμβαση για τα ελικόπτερα υπογράφτηκε το 2000, τα χρήματα δόθηκαν το 2007 και το 2008. Δηλαδή 7-8 ολόκληρα χρόνια αργότερα… Διακινείται μάλιστα μια άλλη εκδοχή, που σύμφωνα με πληροφορίες ερευνάται, για τα χρήματα αυτά που δεν έχει μεν σχέση με το «φερόμενο δάνειο», όπως ισχυρίστηκε η πλευρά Κομνόπουλου, αλλά θα μπορούσε να αφορά άλλου τύπου οικονομική διευκόλυνση μεταξύ των δύο πλευρών στο εξωτερικό. Κι αυτή όμως αν την πει ο Γ. Καρατζαφέρης, πάλι πρόβλημα θα έχει. Όμως είναι άσχετη με μίζες.
http://www.fimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive