Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Στην αντεπίθεση ο Καρατζαφέρης: Έδωσε εξηγήσεις από το κανάλι του. ΒΙΝΤΕΟ

Στην αντεπίθεση ο Καρατζαφέρης: Έδωσε εξηγήσεις από το κανάλι του

Την δική του αντεπίθεση ετοίμασε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μετά την απόφαση της επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής να τον παραπέμψει στον εισαγγελέα για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα. ​Σκληρή επίθεση εναντίον του πολιτικού συστήματος εξαπέλυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μέσα από την εκπομπή του. Μέσα από την εκπομπή του στο ΑΡΤ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του πολιτικού συστήματος κάνοντας λόγο για στημένα παιχνίδια που σκοπό έχουν την διαπόμπευσή του. Ο κ. Καρατζαφέρης, εμφανίστηκε προετοιμασμένος...
για τον δύσβατο δικαστικό δρόμο που καλείται να βαδίσει τονίζοντας ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση.
«Δεν θα τους περάσει. Για μας δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, ξέραμε ότι κάναμε ζημιές και ενοχλούσαμε. Γνωρίζαμε ότι έτσι λειτουργεί το σύστημα και τους ήρθε η σκέψη να μιλήσουν για μίζες. Έλεγαν ότι πηγαινοέρχομαι στο Λονδίνο. Πρόκειται για αστειότητες και αθλιότητες» ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής του.
«Να ξέρουν ότι είμαστε εδώ όρθιοι, έτοιμοι και δυνατοί. Ενοχλούνται ακόμη περισσότερο γιατί κάθε μέρα έχουμε προσχωρήσεις παρά το μπαράζ των επιθέσεων από εκείνους που είναι απέναντί μας. Ξέρουν ακόμη και υψηλά ιστάμενοι στον χώρο της Δικαιοσύνης ότι δεν υφίσταται θέμα μίζας. Το έστησαν για να απαξιώσουν το ΛΑΟΣ και τον πρόεδρό του. Αυξάνεται η επιρροή στην κοινή γνώμη. Είναι πανικόβλητοι» σημείωσε μεταξύ άλλων.
Επίσης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε: «Γνωριζόμαστε καλά. Πρέπει να καταλάβουν ότι μπλέξανε μαζί μου. Είναι θέμα τιμής. Έχουν μπλέξει ετερόκλητα πράγματα που δεν στέκουν. Θα απαντήσουμε την ημέρα και την ώρα και με την προτεραιότητα που πρέπει. Θα ξεδιαλύνουμε όλη την κατάσταση και θα αποκαλύψουμε ποιοι έστησαν την ιστορία. Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι αν ήμουν το καλό παιδί των Αμερικάνων και έλεγα σε όλα “yes” θα είχα περιπέτειες; Είπα τα μεγάλα όχι. Ήταν επιλογή μου. Δεν ήθελα πολυθρόνες και καρέκλες. Ήθελα να πω την αλήθεια στον ελληνικό λαό» υπογράμμισε.


ΧΘΕΣ>>

4 σχόλια:

  1. Πρόεδρε μια χάρη... Σκόρπισέ τους στους 5 ανέμους. Μη φοβάσαι τίποτα! Είμαστε μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΕ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ

      Διαγραφή
  2. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ...!!!
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για να δούμε τώρα πόσο "καρυδάτος" είσαι και αν έχεις "πραγματικούς άσους" στο μανίκι σου για την αθωότητά σου;;;;; Ή απλώς γρυλίζεις...... επειδή σ΄΄εστησαν ώστε να πάρεις την ανάλογη ντόπα για να κρατήσεις ότι σου έχει απομείνει από τιμή και αξιοπρέπεια;;;Ή θα τα πάρεις πίσω Ή θα μείνεις στην Πολιτική Ιστορία αυτού του τόπου σαν ένα από τα λαμόγια του πολιτικοκοινωνικού κατεστημένου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive