Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ. ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΛΟΣ. ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ & ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ


Ο "ΕΓΩ" Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΠΕ: «Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα τελειώνει στις 31 Δεκεμβρίου αλλά για τεχνικούς λόγους μπορεί να πάρει μια παράταση». Επιβεβαιώνει το σενάριο της παράτασης του προγράμματος στήριξης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, λέγοντας πάντως...
ότι η χώρα μας δεν θα χρειαστεί νέο δάνειο, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό. Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε δύσκολες τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις τονίζοντας ότι «το βασικό ζήτημα είναι να μην επιβαρυνθεί ο έλληνας πολίτης». Σχολιάζοντας όσα συνέβησαν στο Παρίσι, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε πως αυτό «είναι ένα βήμα προς την ολοκλήρωση της τελικής διαπραγμάτευσης».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο παράτασης του προγράμματος στήριξης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε: «το ευρωπαϊκό πρόγραμμα τελειώνει στις 31 Δεκεμβρίου αλλά για τεχνικούς λόγους μπορεί να πάρει μια παράταση». Υποστήριξε πάντως ότι δεν χρειαστεί νέο δάνειο, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση παραμένει πιστή στις δεσμεύσεις της για μισθούς και συντάξεις.

Κλείνοντας, επεσήμανε την ανάγκη της ψυχραιμίας, της συσπείρωσης και της ενότητας και φωτογραφίζοντας την αξιωματική αντιπολίτευσης επανέλαβε ότι: «όσοι παράγουν αστάθεια λειτουργούν αρνητικά σε σχέση με την διαπραγματευτική ισχύ της χώρας».

Σε ερώτηση για το δημοσιονομικό κενό και το πώς αυτό θα καλυφθεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απάντησε ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικό κενό προσθέτοντας ότι αυτή είναι μια θεωρητική συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive