Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

EΔΩ ΚΛΑΙΜΕ !! Πάλι καλά ΔΕΝ έβαλαν ΚΑΓΚΕΛΑ στον Ουρανό, οπότε άφησε άφωνους τους ΠΑΝΤΕΣ ο πιλότος μας Σωτήρης Στράλης με τους απίστευτους ελιγμούς του F16 και τα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ του μηνύματα. BINTEO

Εντυπωσιακή επίδειξη αεροσκάφους F16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας στον ουρανό της Θεσσαλονίκης. Λίγο μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης ο ιπτάμενος Σωτήρης Στράλης με περισσότερες από 1500 ώρες πτήσης, πιλότος του F16, πραγματοποίησε εντυπωσιακούς ελιγμούς πάνω από το σημείο της παρέλασης. Ο τελευταίος δε ελιγμός του F16 έκοψε την ανάσα όσων παρακολουθούσαν την σημερινή επίδειξη καθώς ο πιλότος πέταξε το αεροπλάνο σε πολύ χαμηλό ύψος.
Την ώρα της πτήσης ο ίδιος χαιρέτισε όσους παρακολουθούσαν την παρέλαση με τα εξής λόγια:  «Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη. Χρόνια πολλά Μακεδονία. Χρόνια πολλά Ελλάδα. Σηκώστε ψηλά το κεφάλι».
Δείτε το βίντεο με τους εντυπωσιακούς ελιγμούς του F16>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive